Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Teilora Svifta izšķiras ar draugu pēc strīda atvaļinājuma laikā

Amerikāņu mūziķe Teilora Svifta, kura savā daiļradē nemitīgi apdzied mīlas likstas, esot izšķīrusies ar savu jauno draugu – grupas One Direction dziedātāju Hariju Stailsu. Vēl tikai pirms mēneša atklātībā nācis fakts, ka abi popmūziķi satiekas. Tagad izrādās, ka kopīgi ieplānots atvaļinājums Britu Virdžīnas salās esot bijis pārāk liels pārbaudījums abu attiecībām, ziņo izdevums Daily Mail.

Abi dziedātāji atvaļinājuma laikā esot tik nopietni sastrīdējušies, ka 23 gadus vecā T.Svifta aizlidojusi uz ASV jau trešajā atvaļinājuma dienā. „Viņi ir divas jaunas zvaigznes, kas šobrīd ir panākumu virsotnē, un kurš gan zina, kas notiks nākotnē,“ izdevumam Daily Mail pavēstīja kāds pāra paziņa, apstiprinot ziņas, ka dziedātāji brīvdienu laikā pamatīgi sastrīdējušies.

Lai arī T.Svifta pametusi Britu Virdžīnas salas, 18 gadus vecais H.Stails nolēmis tajās uzkavēties – viņš apciemojis Ričardam Brensonam piederošo Nekeras salu. Viņš pēcāk devies uz savām mājām Londonā.

Kā zināms, ziņas par T.Sviftas aizraušanos ar H.Stailsu medijos sākušas cirkulēt novembrī, kad talantu šova X-Factor vadītājs Mario Lopezs paziņojis, ka redzējis, kā T.Svifta un H.Stails stāvējuši aizkulisēs, turot viens otra roku.

Pēcāk kāds dziedātājas fans sociālajā tīklā Twitter publicējis foto, kur T.Svifta iemūžināta, pavadām laiku kopā ar H.Stailsu.

T.Sviftas draugi apgalvo, ka dziedātāja ar One Direction mūziķi draudzējusies tikai tāpēc, lai izraisītu bijušā drauga Konora Kenedija greizsirdību. Jāpiebilst, ka T.Svifta ar K.Kenediju, bijušā ASV prezidenta Džona F.Kenedija radinieku, izšķīrās tikai oktobrī.

Top komentāri

Kartupelis
K
Lai tau dzvo savas dzves, lieciet mieru :)
...
.
Un?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko