Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Uz Red Hot Chili Peppers koncertu Lucavsalā kursēs speciāls trolejbuss; brīdina arī par satiksmes ierobežojumiem

Ceturtdien, 27. jūlijā, saistībā ar Red Hot Chili Peppers koncertu Lucavsalā no plkst.16 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts "Latvijas Universitāte – Lucavsala". Rīgas dome brīdina arī par vairākiem satiksmes ierobežojumiem, kas būs spēkā jau no 26. jūlija vakara.

No 27. jūlija plkst.16 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts "Latvijas Universitāte – Lucavsala", taču izmaiņas paredzētas arī 40. autobusa maršrutā. Sākot no ceturtdienas plkst.16 autobusi virzienā no pilsētas centra uz Ziepniekkalnu apstāsies pieturvietā "Lucavsala". Pirmais autobuss pēc plānota kustības grafika, kuram jāpietur Lucavsalā, no galapunkta "Jugla" izbrauks plkst. 15:11.

Savukārt no 27. jūlija plkst.7 līdz 28. jūlija plkst.8 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot operatīvo transportu un transportlīdzekļus ar pasākuma organizatoru izsniegtām atļaujām) Laivu ielas posmā no Lucavsalas ielas līdz Salu tiltam, kā arī piebrauktuvē pie veikala K SENNUKAI piegādes zonas no Lucavsalas ielas puses (izņemot ar veikala K Rauta atļaujām).

Rīgas dome brīdina arī par transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšanas ierobežojumiem, kas būs spēkā no 26.jūlija plkst. 20 līdz 28.jūlija plkst.8 šajās vietās: Merķeļa ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Inženieru ielai (izņemot sabiedrisko transportu); Pulkveža Brieža ielas 60 m garā posmā no trolejbusu galapunkta virzienā uz Hanzas ielu (izņemot sabiedrisko transportu); Lucavsalas ielas abās pusēs un Laivu ielas abās pusēs.

Pasākuma laikā slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi (izņemot pasākuma organizatoru kuģošanas līdzekļus) Mazajā Daugavā.

Saskaņā ar Valsts policijas norādījumiem tiks izvietotas norobežojošās barjeras pasākuma norises teritorijā. Koncerta rīkotāji brīdina, ka pasākuma norises vietu iekārtošanas un demontāžas laikā, kā arī pasākuma laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Kā ziņots iepriekš šo ceturtdien Lucavsalā norisināsies grandiozākais un ilgāk gaidītais brīvdabas rokkoncerts, ar iespaidīgu priekšnesumu Daugavas krastā uzstājoties vienai no komerciāli veiksmīgākajām rokgrupām mūzikas vēsturē - Red Hot Chili Peppers. Iezīmējot vēl nebijuša mēroga notikumu Latvijas koncertvēsturē, iespaidīgais šovs pulcēs aptuveni 30 000 skatītāju.

Koncerta rīkotāji aicina apmeklētājus laikus iepazīties ar ieteikumiem, lai būtu iespēja kvalitatīvi izbaudīt koncertu, kā arī izpētīt koncerta norises plānojumu Lucavsalā.

(lai skatītu attēlu pilnā izmērā, uzklikšķiniet uz tā)

Amerikāņu rokgrupa Red Hot Chili Peppers Latvijā ieradīsies pasaules koncerturnejas ietvaros. Pēc mūzikas žurnāla Pollstar datiem Red Hot Chili Peppers jaunā turneja ir viena no 2017. gada ienesīgākajām koncerttūrēm pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko