Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Vanesa Paradī no Depa varētu saņemt 150 miljonus dolāru

Amerikāņu aktieris Džonijs Deps savu divu bērnu mātei Vanesai Paradī pēc šķiršanās varētu izmaksāt 150 miljonus dolāru (83 miljonus latu), prognozē britu laikraksta _The Sun _aptaujātie juristi.49 gadus vecais Deps pirmdien izdeva īsu paziņojumu, pavēstot par 14 gadus ilgo attiecību ar franču dziedātāju un aktrisi iziršanu.

Pāris oficiāli nav precējies, taču viņiem ir divi kopīgi bērni - 13 gadus vecā Lilija Rouza un deviņus gadus vecais Džeks.Sagaidāms, ka Deps drīzāk izmaksās vienu lielu summu bijušajai dzīvesbiedrei, lai izvairītos no skandalozas tiesāšanās un saglabātu normālas attiecības ar Paradī.


"Ja pāris būtu precējies, Depa sieva varētu vienkārši pieprasīt 50% no viņa īpašumiem kā bērnu kopšanas pabalstu un alimentus," skaidroja Holivudas advokāts Roberts Našins.

"Taču viņi nav precējušies, līdz ar to viņai nav šādu tiesību. Partnerim būtu jāiesniedz civilprasība un jāiet uz tiesu," sacīja Našins. "Tiesāšanās ir dārga un varētu ievilkties ļoti lielos skaitļos. Domājams, ka šeit netiks piemērots ikmēneša maksājumu plāns - viņš mierizlīgumam piedāvās lielu vienreizēju maksājumu," uzskata advokāts.

Karību jūras pirātu zvaigzne pagājušā gadā vien nopelnīja 78 miljonus dolāru. Viņam pieder ievērojams nekustamo īpašumu portfelis, tostarp mājas Parīzē, Venēcijā, Holivudas kalnos, Losandželosā, Norfolkā, kā arī privāta sala Bahamās.

Depa paziņojums par pāra šķiršanos izdots pēc vairākus mēnešus ilgām baumām presē par problēmām pāra attiecībās, ko abi noliedza. Deps ar franču aktrisi un dziedātāju iepazinās 1998.gadā, kad kopīgi filmējās 1999.gadā iznākušajai Romāna Polaņska filmai The Ninth Gate (Devītie vārti).

Jau ziņots, ka aktieris savu draudzeni esot pametis 23 gadus jaunākas, biseksuālas aktrises Amberas Hērdas dēļ. Abi aktieri filmējušies kinolentē Ruma dienasgrāmata, un nesen redzēti kopā Lasvegasā, kurā Dž.Deps ieradies, lai reklamētu savu jaunāko filmu Tumšās Ēnas (Dark Shadows).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 17.04.2024.

Kad savam gados jaunajam psihologam biju izstāstījis par savu tālās bērnības pieredzi ar karbīdu, paštaisītām pistolēm, čūsku ķeršanu un ložņāšanu pa nepabeigtām būvēm, viņš sāka zvanīt man,...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko