Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Darināts lielākais un dārgākais Lego komplekts

Radīts pasaulē lielākais - no 7541 detaļas veidotais Lego konstruktora komplekts. Tas ir kolekcionāru sērijas ietvaros klajā laistais Star Wars II kosmosa kuģa Millenium Falcon modelis, ko iespējams iegādāties par apmēram 800 eiro - tā ir lielākā par kādu Lego produktu prasītā summa, vēsta The Verge.

Lego jau sen iemantojis labu slavu ar saviem īpašo sēriju konstruktoru komplektiem, kas detaļu smalkumā pārspēj ierastos produktus.

Kuģa modelis patiesi izstrādāts līdz vissmalkākajām detaļām, ieskaitot maināmus deflektorus atkarībā no tā, kuras paaudzes kosmosa kuģi tā veidotājs vēlas uzbūvēt. Protams, ka ir arī kuģa apkalpes locekļu figūras, ietverot varoņus gan no oriģinālās Star Wars filmu triloģijas, gan jaunākās filmas, ļaujot sajūsmā noelsties visu paaudžu Star Wars faniem.

Jāpiebilst, ka šis kosmosa kuģa konstruktors ir papildinātā versija 2007. gadā klajā laistajam Falcon kosmosa kuģa modelim, kas sastāvēja no 5195 detaļām un tolaik maksāja ap 500 eiro. Lai gan to jau kādu laiku vairs neražo, Lego un Star Wars fanu vidū tas ir varen pieprasīts - tie tagad tiek pārdoti pat par 2000 vai 3000 dolāru. Tāpat atsevišķi entuziasti papildinājuši oriģinālo komplektāciju, bagātinot kuģa uzbūves iespējas pat līdz 10 000 detaļām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 19.04.2024.

Eskalatorus izdomājuši vārguļi, kas nespēja kāpt augšā vai lejā pa kāpnēm bučojoties.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko