Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO, VIDEO: Mūziķis Edgars Kreilis pārsteidzis Lietuvas The Voice žūriju

Latvijas X-faktors 1. sezonas finālists Edgars Kreilis devies savus spēkus pārbaudīt kaimiņzemē – Lietuvā, portālu Diena.lv informēja mūziķa menedžments. Viņš savu dalību pieteicis populārajā šovā Lietuvos Balsas, kas starptautiski zināms kā Lietuvas The Voice, jau pirmajā raidījumā patīkami pārsteidzot žūriju.

Svētdien, 5. janvārī, Lietuvas TV kanālā LNK, kā arī ziņu un izklaides portālā lnk.lt tika translēts pirmais 7. sezonas raidījums, kur bija redzams arī latviešu mūziķis Edgars Kreilis. Viņš izpildīja James Bay dziesmu Hold Back The River un ar savu dziedājumu lika krēslos apgriezties visiem četriem šova žūrijas pārstāvjiem, kuri tādējādi apliecināja, ka Edgars ir izdarījis lielisku darbu un parādījis sevi pārliecinoši. Ikviens no viņiem bija gatavs ņemt Kreili savā komandā, lai latvietis turpinātu darbu Lietuvas The Voice un dotos pretī uzvarai.

Žūrijā šajā sezonā ir lietuviešu dziedātāja, Lietuvas televīzijas mūzikas talantu konkursa X-faktors 3. sezonas uzvarētāja Moniqué, dziedātāja no Klaipēdas – Monika Liu, mūziķis, mākslinieks, grupas Freaks On Floor līderis Justinas Jarutis un lietuviešu mūziķis Donatas Montvydas, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Donny Montell. Tieši Donatas bija tas, kuru Edgars izvēlējās kā savu mentoru, lai virzītos tālāk un gūtu panākumus konkursā arī turpmāk.  

“Man ir ļoti patīkamas sajūtas un prieks, ka manas mūzikas gaitas ir izgājušas arī ārpus Latvijas. Katra uzstāšanās ir jauns piedzīvojums, ko izbaudu un esmu priecīgs, jo šī pieredze palīdz man kļūt labākam. Vienā šovā vari piedalīties tikai vienu reizi, tāpēc jāizdara maksimums. Esmu patiesi priecīgs, ka visi žūrijas locekļi pagriezās un vēlējās mani savā komandā. Un mana izvēle par labu Donny Montell bija pašsaprotama, jo sekoju viņa gaitām arī ārpus Lietuvos Balsas. Zinot viņa spējas, skatuves pieredzi, domāju, ka viņš ir īstais pie kā vērsties, lai sevi pilnveidotu un attīstītu. Ticu, ka viņš ir cilvēks, no kura man vajadzētu mācīties un to arī vēlos darīt,” saka pats Edgars.

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko