Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Augustā gaidāmajā Summer Sound festivālā - Goo Goo Dolls, Coasts un Alle Farben

Šā gada 3. un 4. augustā Liepājas pludmalē notiks jau astotais Summer Sound festivāls, kurā uzstāsies Goo Goo Dolls, Alle Farben, Coasts, Musiqq, Aija Andrejeva, Labvēlīgais Tips, Dzelzs Vilks, Rīgas Modes, Singapūras Satīns un daudzi citi.

Šī gada festivālā ar pirmo koncertu Baltijā uzstāsies leģendārā amerikāņu rokgrupa Goo Goo Dolls, kuru viens no zināmākajiem hitiem Iris šogad atzīmēs 20 gadu jubileju kopš nonākšanas pie klausītājiem. Galveno mākslinieku sarakstu papildina arī britu rokgrupa Coasts un viens no šī brīža populārākajiem vācu dīdžejiem Eiropā – Alle Farben.  Pirmo reizi uz Summer Sound festivāla skatuves kāps Amerikas latviete un Latvijas pārstāve Eirovīzijā – Laura Rizzotto.

Pašmāju un Baltijas mūzikas cienītājus iepriecinās plašs klāsts ar māksliniekiem no Latvijas un Lietuvas. To skaitā puišu grupa Musiqq, Aija Andrejeva, vienmēr enerģiskie Labvēlīgais Tips, kā arī - Dzelzs Vilks, Pienvedēja Piedzīvojumi, Rīgas Modes, Igo, Justs, Sudden Lights, Marta Ritova, Astra The 22’s, Riga Reggae, Lietuvā dzīvojošais mūziķis Andis Grīva ar grupu - Andis Grīva ir WWMM un lietuviešu grupas Garbanotas Bosistas, Colours of Bubbles un Antikvariniai Kašpirovskio dantys.

Šogad Summer Sound festivālā plaši tiks pārstāvēts arī hiphopa mūzikas lauciņš – pašmāju repa kulta grupa Singapūras Satīns, reperi Ansis, Edavārdi un Fakts.

Kā jau ierasts, par labākajām dejām festivālā abu nakšu garumā rūpēsies DJ Toms Grēviņš, deju skatuvi papildinās arī daudzsološais dīdžejs Makree, kurš nupat noslēdzis sadarbības līgumu ar Sony Music.

Mākslinieku saraksts, tuvojoties festivālam, vēl tiks papildināts.

"Ir aizraujoši redzēt, kā mūsu veidotais festivāls ar katru gadu gūst lielāku atzinību apmeklētāju vidū un pieaug gan kvalitātē, gan apmēros. Tajā pašā laikā to izdodas saglabāt finansiāli pieejamu un interesantu plašai auditorijai. Arī šogad cītīgi strādājam pie satura un tiek plānots, ka festivāls paplašināsies gan telpā, gan laikā, iepriecinot Liepājas pilsētas iedzīvotajus un viesus ne tikai no visas Latvijas, bet arī no kaimiņvalstīm," par Summer Sound 2018 plāniem stāsta festivāla direktors Uldis Pabērzis.

Summer Sound festivāls 2018. gadā norisināsies astoto reizi un ir kļuvis par vienu no nozīmīgākajiem vasaras mūzikas notikumiem Baltijā. To apliecina tūkstošiem apmeklētāju, kuri ik gadu dodas uz brīnišķīgo Liepājas pludmali, lai baudītu divu dienu muzikālu prieku un atpūtu pašā jūras krastā. Katru gadu festivāls piedāvā vairāk nekā 50 māksliniekus, kā arī rūpējas par daudzveidīgu izklaižu un aktivitāšu programmu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko