Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

FOTO: Latvijas pirmizrādi piedzīvo Piecdesmit nokrāsu triloģijas noslēdzošā kinolente

Latvijas kinoteātros iznāk noslēdzošā kinolente Piecdesmit nokrāsu triloģijā – Brīvība piecdesmit nokrāsās (Fifty Shades Freed).

Filmu sērija, kā pamatā ir E L Džeimsas erotiskie bestselleri, aizsākās 2015. gada februārī, kad uz ekrāniem iznāca pirmā filma Greja piecdesmit nokrāsas (Fifty Shades of Grey), kas Latvijas kino izrādīšanas vēsturē uzstādījusi vairākus rekordus.

2017. gada februārī sekoja filmas turpinājums Tumsa piecdesmit nokrāsās (Fifty Shades Darker), un filma pārliecinoši ierindojās aizvadītā gada Latvijas skatītāko un ienesīgāko filmu Top 10.

Latvijā pirmās divas filmas noskatījušies vairāk kā 145 650 skatītāju un filmu kopējie kases ieņēmumi pārsniedz 795 000 eiro.

Pasaulē abu filmu kopējie kases ieņēmumi pārsniedz 950 miljonus dolāru.

Jaunā kinolente – Brīvība piecdesmit nokrāsās (Fifty Shades Freed) aicina izbaudīt Piecdesmit nokrāsu triloģijas kulmināciju. Filmā galvenajās  - Kristjena Greja un Anatasijas Stīlas lomās atkal atgriežas aktieri Džeimijs Dornans un Dakota Džonsone. Filmu režisējis Džeimss Foulijs, kuram šī būs jau otrā režisētā filma Fifty Shades triloģijā pēc Tumsa piecdesmit nokrāsās.

Par filmu:

Pēc kāzām abi jaunlaulātie dodas izbaudīt medusmēnesi un laimīgos brīžus divvientulībā. Abi nenojauš, ka viņu dzīvē briest tumši notikumi – sens Anastasijas ienaidnieks kaldina atriebības plānu, un arī Kristjena pagātnes rēgi atgādinās par sevi - šie notikumi kļūs par viņu mīlestības un uzticības pārbaudījumu. Filmas pamatā E L Džeimsas erotiskais bestsellers – Fifty Shades Freed.

Filma uz kinoekrāniem no 7. februāra Rīgā, k/t Kino Citadele, Cinamon Alfa un Multikino Riga Plaza, Liepājas k/t Cinamon Balle, Ventspils k/t RIO, Valmieras k/t Gaisma. No 8. februāra arī Cēsīs, Vidzemes koncertzālē un Daugavpils k/t Silverscreen Daugavpils. No 9. februāra arī Smiltenes kinoteātrī , Siguldas Kino Lora un Rēzeknes k/t Silverscreen.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko