Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Mūziķis Edgars Kreilis iekļūst Lietuvas šova The Voice finālā

Pēc spraigas dziesmu cīņas duetā un lietuviešu skatītāju atbalstīts, latviešu mūziķis Edgars Kreilis iekļuvis Lietuvas The Voice (Lietuvos Balsas) finālā. Jau 8. martā varēsim vērot pirmo fināla kārtu, kur Edgars cīnīsies par iespēju nokļūt tuvāk uzvarai, informē dziedātāja pārstāvji.

Svētdien, 23. februāra vakarā, norisinājās šova Lietuvos Balsas nākamā kārta Battle, kur katra mentora dalībnieki uzstājās duetā, priekšnesuma laikā cīnoties vienam pret otru, lai tālāko dalību šovā turpinātu tikai viens no viņiem. Edgars un viņa šī vakara konkurente Gabrielė duetā izpildīja Shawn Mendes un Camila Cabello dziesmu Señorita. Ar pirmajām Edgara dziedātajām notīm, viņš izpelnījās pamatīgas skatītāju ovācijas. “Šajā dziesmā bija ļoti grūti atrast veidu, kā pārspēt sieviešu vokālu, jo tā veidota, lai sievietes balss vairāk izceltos. Tomēr man izdevās priekšnesuma laikā uzrunāt skatītājus. Sajūtas, kad pēkšņi visa zāle sāka saukt manu vārdu, lai es būtu tas, kurš tiek uz fināla tiešraidēm, bija neaprakstāmas. Es biju ļoti patīkami pārsteigts un priecājos, ka publika mani ir pieņēmusi un vēlas redzēt arī turpmāk – šova tiešraidēs,” stāsta Edgars.

 

Pēc priekšnesuma Kreiļa mentors, mūziķis Donatas Montvydas, kurš plašāk pazīstams ar skatuves vārdu Donny Montell, komentējot priekšnesumu, savu izvēli skaidroja: “Edgars dzied ļoti labi, un viņam ir viss, kas vajadzīgs skatītājiem, skatuvei. Viņš prot pielāgoties jebkurai situācijai, kas dziedātājam ir ļoti vajadzīgs. Es jūtu saikni mūsu sadarbībā un zinu, kur un kā varu viņam palīdzēt, dot savu padomu. Iepriekšējās sezonās ir bijuši puiši, kuri vai nu labi dzied, vai lieliski spēj parādīt sevi uz skatuves, bet Edgaram piemīt abas šīs spējas. Viņam ir viss, ko vēlas redzēt publika, tāpēc nav iespējams viņu neizvēlēties turpmākai dalībai šovā.”

Iepriekš jau vēstījām, ka līdz šim Edgars pārvarējis divas līdzšinējās šova kārtas. Blind Audition, ko varējām vērot janvāra sākumā, viņš izpildīja James Bay dziesmu Hold Back The River un ar savu dziedājumu lika krēslos apgriezties visiem četriem šova žūrijas pārstāvjiem, kuri tādējādi apliecināja, ka Edgars ir izdarījis lielisku darbu un parādījis sevi pārliecinoši. Otrajā kārtā Knockout, viņš par vietu šovā cīnījās ar divām meitenēm, izpildot deviņdesmito gadu hitu – George Michael dziesmu Freedom

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai internetā jāpublicē savu bērnu attēlus?

Bērni kā vecāku sociālo mediju kontu centrālās personas? Teju ikvienam no mums draugu vai paziņu lokā ir kāds, kurš aktīvi publicē savu bērnu fotoattēlus un video sociālajos tīklos, ar bērnu palīdzī...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko