Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Nākamā gada Positivus festivāls notiks divas dienas

13. Positivus festivāls nākamajā vasarā Salacgrīvā norisināsies divas dienas - 26. un 27. jūlijā. Kā pirmos festivāla māksliniekus organizatori izziņo grupas The 1975 un Cut Copy.

Pirmās biļetes uz festivālu par īpaši izdevīgo Early Bird cenu tirdzniecībā būs pieejamas tikai no šodienas 13. decembra līdz 22. decembrim. 

"Jau 13. Positivus festivāls nākamajā vasarā atkal pulcēs apmeklētāju tūkstošus, kuri ieradīsies baudīt lielisku mākslinieku priekšnesumus no visas Latvijas un tuvākām un tālākām ārvalstīm. Nākamajā gadā festivāls notiks 2 dienas, piektdien un sestdien, tādējādi festivāla biļeti padarot pieejamāku. Mūsu sajūta ir, ka cilvēku maksātspēja ir ļoti ierobežota un mums ir jādomā, kā nelikt cilvēkiem domāt, ka šis ir ļoti dārgs pasākums. Tāpat divu dienu festivāls katrā festivāla dienā piedāvās vairāk koncertu kā iepriekš," norāda festivāla organizators Ģirts Majors.

Nākamajā Positivus festivālā viesosies alternatīvā britu rokgrupa The 1975, kas atpazīstamību izpelnījās 2013. gadā, izdodot savu pirmo debijas albumu The 1975, kas ar tās hitiem Chocolate un Sex iekaroja Lielbritānijas albumu top virsotni. Turpinot komerciāli veiksmīgus panākumus arī grupas nākamais albums I Like It When You Sleep, for You Are So Beautiful Yet So Unaware of It ar hitiem Somebody Else un The Sound iekaroja ne tikai Lielbritānijas albumu top, bet pieteica sevi arī ASV pārdodot tur vairāk kā 350 000 albumu kopiju, kā arī tika nominēti prestižajai Mercury mūzikas balvai. Populārais mūzikas žurnāls NME izdoto albumu novērtēja kā labāko 2016. gadā un 2017. gadā grupa uzvarēja Brit Awards un tika nominēta kā labākā Lielbritānijas grupa. The 1975 ir iesildījis tādus mūzikas grandus kā The Rolling Stones un Muse, devušies ASV turnejā kopā ar The Neighbourhood un spēlējuši lielākajos festivālos kā Coachella, SzigetLollapalooza, Glastonbury, Open'er, Leeds, Reading un daudzos citos. 

Tāpat festivāla programmā būs arī Austrālijas grupa Cut Copy, kas pielīdzināma tādiem pasaulē zināmiem mūziķiem kā Air, Daft Punk un LCD Soundsystem. Grupa sevi pieteica 2008. gadā ar otro izdoto studijas albumu In Ghost Colours un iekaroja klausītāju uzmanību ar tās labi zināmajiem hitiem Lights & Music, Hearts on Fire un Take Me Over, kuru atskaņošanas skaits mūzikas vietnēs Spotify un Youtube pārsniedz miljonus. 

No 13. decembra līdz 22. decembrim festivāla mājaslapā www.positivusfestival.com, Biļešu Serviss kasēs un interneta vietnē bilesuserviss.lv pirmās biļetes uz nākamo Positivus festivālu būs pieejamas par Early Bird cenu. 2 dienu biļete bez telts vietas maksās 59 eiro, ar telts vietu - 67 eiro un VIP biļete 200 eiro. Biļešu cena mainīsies no 23. decembra.

Top komentāri

gp
g
liela daļa parasti brauc mājās pēc sestdienas lielā koncerta, tā ka 2 dienas ir ok, varēja atsāt foodcourt svētdien uz brokastīm lai visi kas palikuši var atnākt pie sevis un droši braukt mājās, jauniešiem varēja pļavā sarīkot mini koncertu/ballīti jau ceturtdien vakarā, Prasās sakarīgu elektroniskās mūzikas grupu/mākslinieku/dj lineup, prasās jaunu elpu visā festivālā arīdzan.
Lol lol
L
Kur Kirkorovs un Alla?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Lieldienu brokastis

Divas dažādas pashas receptes un maizītes, kas jācep Lielajā Piektdienā.

Kā pareizi novārīt olas?

Tuvojas Lieldienas – lielā olu izēšanās, kad krāsotas oliņas gozēsies un dekorēs katru brokastgaldu. Kas ir nepieciešams, lai pareizi tās izvārītu?

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko