Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Pieejamas pēdējās biļetes uz A-ha koncertu Siguldā

Otrdien, 17. jūlijā, savas Electric Summer tūres ietvaros Siguldas Pilsdrupu estrādē viesosies visu laiku populārākā Norvēģijas grupa A-ha. Koncertā kā īpašie viesi piedalīsies pašmāju elektroniskās mūzikas pionieri Zodiac. Biļešu Servisa tīklā pieejamas pēdējās biļetes uz koncertu.

Norvēģu grupa A-ha ir savas valsts visu laiku sekmīgākā apvienība, kas kopš dibināšanas 1982. gadā ir pārdevusi vairāk nekā 55 miljonus savu ierakstu kopiju, kā arī sniegusi tūkstošiem koncertu, kas regulāri grupai palīdzējis iekļūt gada pelnošāko koncertgrupu sarakstos. 2010. gadā, pēc ilgstošas koncerttūres, norvēģi paziņoja par savas karjeras beigām, taču vēlme muzicēt un atkal satikties ar klausītājiem izrādījās tik spēcīga, ka mūziķi jau 2015. gadā izlēma atgriezties ar jaunu materiālu.

Pērn vasaras saulgriežu laikā A-ha piekrita MTV aicinājumam un pavisam nelielā koncertzālē uz vientuļas salas pie Norvēģijas rietumkrasta sniedza akustisko koncertu vien 250 klausītājiem. Summer Solstice ieraksts vēlāk tika izdots albuma formātā, kļūstot par septīto grupas ierakstu, kas sasniedzis Lielbritānijas pārdotāko TOP 10, turklāt saņēmis arī ļoti augstus kritiķu vērtējumus.

"Pēkšņi mēs atkal esam grupa, pēkšņi mēs apzināmies, kāpēc mēs esam kopā, turklāt saprotamies tā, kā nekad iepriekš," iepriekš pavisam svaigā albuma tapšanu komentēja grupas vokālists Mortens Harkets.

2018. gada A-ha ar Summer Solstice turnejas koncertiem priecēs savus fanus visā pasaulē, jūnijā iesākot tos Lielbritānijā, kam seko koncerti Eiropā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Latīņamerikā. Kā pirmie tika izsludināti vairāki koncerti Norvēģijā, kas gandrīz acumirklī tika izpārdoti – jāatzīmē, ka šī būs pirmā reize, kad A-ha koncertos lielākie hiti skanēs arī akustiskā formātā, tomēr šis koncepts nebūs noteicošais, līdz ar to nav bažu, ka varētu pietrūkt norvēģu grupai tik raksturīgās enerģētiski uzlādētās dinamikas. Electric Summer uz pilnu jaudu, zināmas dziesmas un jauns skanējums – šī vasara sagādās ne tikai nebijušus mirkļus pašiem mūziķiem, bet būs pārsteigums arī grupas ilggadējiem faniem. Turklāt Siguldas Pilsdrupu estrāde kā koncerta vieta Latvijā nav izvēlēta nejauši – turnejas koncerti tiek veidoti tā, lai vislabāk būtu izbaudāmi brīvdabā.

Kā īpašie viesi koncertā uzstāsies Jāņa Lūsēna vadītā grupa Zodiac, kuras 1980. gada ieraksts Disco Alliance kļuva par pirmo mūzikas albumu visā PSRS, kas ar savu mūsdienīgumu un trāpīgajām melodijām bija līdzvērtīgs Rietumu popmūzikas hitiem, piedzīvojot rekordlielu tirāžu, jo tika pārdotas vairāk nekā 20 miljoni plates. Pēc pašķiršanās deviņdesmitajos gados, grupa ir atsākusi uzstāties, savos koncertos izpildot visus lielākos Zodiac hitus.

Pēdējās biļetes uz A-ha koncertu Electric Summer Siguldas pilsdrupu estrādē joprojām pieejamas Biļešu Serviss kasēs un www.bilesuserviss.lv. To cena – sākot no 39 EUR.

Top komentāri

Buks
B
Tas bija organizatoru izmisīgais brēciens par neizpārdotajam biļetēm pat tādā minimālā vietā. Man prātā neienāca tur aiziet pēc pēdējās reizes Arēnā. Visam ir savs uzplaukums un noriets. Tās daudzās nozombētās fanes var paklusēt.
E
E
Biju reiz uz koncertu Rīgā. Tiešām garlaicīgs un pat neizturēju to līdz galam. Domāju, ka raksts "pēdējās biļetes" ir tādēļ, ka maz gribētāju.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

VIDEO: Ielūdz strübergs un Horens: MAMA DŽAGA MAMA RAGA!

Sestdien, 20. aprīlī, ar jaunu dziesmu “MAMA DŽAGA MAMA RAGA!” klajā nākuši strübergs un Horens, kuri līdz ar šo dziesmu vēlas vairot mieru un mīlestību ikvienā cilvēkā atsevišķi un visos kopumā. Sing...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko