Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +11 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Samanta Tīna ielūdz uz atklātiem un personiskiem dzīves stāstu akustiskiem tūres koncertiem Vēstule Tev

Šī gada rudenī dziedātāja Samanta Tīna, svinot albuma iznākšanu, dosies pie saviem klausītājiem koncerttūrē Vēstule Tev. Uzstājoties pilīs un koncertu norises vietās ar īpašu sajūtu, Samanta vedīs klausītājus muzikālā ceļojumā, atklājot savu pieredzi, būtību un stāstus, ar kuriem vēlas dalīties un iedvesmot.

“Šajā tūrē vēlos vest klausītāju sava veida ceļojumā, dzīves pieredzē, daloties ar saviem piedzīvojumiem, pārdzīvojumiem, nodevību, kāpumiem un kritumiem, bet tādā veidā vēloties motivēt, iedvesmojot, ka viss ir pārvarams, un galvenais ir ticība sev un savai būtībai. Tā būs kā saruna ar klausītāju. Es ļoti gatavojos šim notikumam. Koncerti tiks veidoti ļoti romantiski, atklāti, privāti, sveču gaismā. Tie būs ļoti uz “Tu” vērsti koncertstāsti, ko divatā ar pianistu Haraldu Stenclavu nodosim klausītājiem,” atklāj Samanta.

“Šajā albuma tūrē es vēlos būt pavisam cita. Esmu pateicīga pieredzei, ko man sniegusi tā Samanta ar sarkanajiem matiem, bet es eju tālāk, jo tā man likusi augt. Esmu pieaugusi, nobriedusi sieviete un esmu daudz ko mācījusies – mācījusies arī no smagām un sāpīgām pieredzēm, kas manī atstājušas ļoti dziļas un sāpīgas rētas, bet es esmu spējusi iet tālāk, vēlos iedvesmot un motivēt arī citus. Dalīšos gan Indijas, gan attiecību pieredzē, dalīšos arī ar Eirovīzijas pārdzīvojumiem, kritumiem, sevis kritizēšanu un perfekcionismu, kā tas mani ietekmējis, ko man mācījis, kādas atziņas esmu guvusi, lai varētu saņemties iet uz priekšu. Tik atklāta es neesmu bijusi vēl nekad,” stāsta Samanta.

“Es vēlējos, lai katrs koncerts notiktu kādā īpašā vietā, kam piemīt sava aura, lai ar klausītāju izveidojas īpaši tuva un personiska saikne, lai mēs kopīgi varētu ļauties pārdomām, atziņām un, iespējams, palīdzēt kādam atrast atbildes uz saviem sen neatrisinātajiem jautājumiem, tāpēc biļetes būs ļoti ierobežotā daudzumā,” saka Samanta.

Būs iespēja arī iegādāties Samantas apģērbu no “The Queen” kolekcijas, kā arī mīlīgi slavenos “Bučiņāāās” džemperus.

Samanta saka lielu paldies “Vēstule Tev” atbalstītājiem – tūre norisināsies sadarbībā ar “Always”. Informatīvais atbalstītājs “Radio SWH”, bet transportu tūres laikā nodrošinās tūrisma aģentūra “Ap Sauli”.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Zirnis joko - 28.03.2024

Fitnesa aproces ir tas pats, kas tamagoči, tikai šajā gadījumā tas dumjais dzīvnieks, kuram tu mēģini neļaut nomirt, esi tu pats.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko