Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Audi vadītājs naktī pa Dienvidu tiltu traucies ar 238 km/h - VIDEO

Naktī no pirmdienas uz otrdienu Rīgā, uz Dienvidu tilta Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Ceļu policijas bataljona darbinieki, veicot satiksmes uzraudzību ar netrafarēto automašīnu fiksēja kādu spēkrata Audi vadītāju, kurš apdzīvotā vietā, riskējot gan ar savu, gan apkārtējo drošību un dzīvībām, bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu par 168 km/h.

Šonakt, 12. oktobrī, ap pulksten 00.40 Valsts policijas Ceļu policijas bataljona darbinieki, patrulējot pamanīja kādu “Audi” markas automašīnu, kas traucās pa Dienvidu tiltu Ziepniekkalna ielas virzienā. Policijas automašīnas radars fiksēja automašīnu brīdī, kad tā bija braukusi ar 238 km/h apdzīvotā vietā, kur atļautais braukšanas ātrums ir 70 km/h.

“Audi” vadītājs, pamanot, ka ir pieķerts pārkāpuma veikšanā, pakāpeniski samazināja braukšanas ātrumu un, nobraucot no tilta uz Ziepniekkalna ielu, un policisti automašīnu apturēja. Likumsargi, pārbaudot spēkrata vadītāja identitāti, konstatēja, ka pie “Audi” stūres bija sēdies kāds 1997. gadā dzimis vīrietis.

Jāpiemin, ka ātrums nebija vienīgais šī autovadītāja pārkāpums. Pārgalvīgajam spēkrata vadītājam tika sastādīti vairāki administratīvo pārkāpumu lēmumi. Par tik bīstamu ātruma izvēli piemērots maksimālais sods – 680 eiro. Tāpat spēkrata vadītājam piemērots 570 eiro liels naudas sods par tā vadīšanu bez transportlīdzekļa vadīšanas tiesībām. Likumsargi arī konstatēja, ka transportlīdzeklim nav iegādāta tā īpašnieka obligātā civiltiesiskā apdrošināšana, kā arī nav izieta valsts tehniskā apskate un tas nav reģistrēts noteiktā kārtībā. Par šiem trim ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem kopumā tika piemērots 380 eiro liels naudas sods.

Valsts policija aicina autovadītājus būt atbildīgiem – braucot agresīvi un pārkāpjot atļauto braukšanas ātrumu, tiek apzināti un ļaunprātīgi apdraudēta ne tikai sava, bet arī apkārtējo drošība!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas