Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

Āgenskalnā miera traucētājs 2,6 promiļu reibumā uzdodas par kriminālpolicijas darbinieku

Trešdien, 5.martā,  Āgenskalnā kāds vīrietis traucēja mieru, uzdevās par kriminālpolicijas darbinieku un pretojās policijai, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldē.

Ap astoņiem vakarā Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kurzemes iecirkņa darbinieki sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju kādā Āgenskalna dzīvokļu mājas kāpņu telpā aizturēja 1978. gadā dzimušu vīrieti, kurš ar savu uzvedību traucēja mājas iedzīvotājiem.

Manāmā reibumā vīrietis kāpņu telpā ar dūri izsita stiklu un skaļi uzvedās. Ierodoties Rīgas pašvaldības policijai, huligāns pretojās un rupjiem vārdiem izteica savu nepatiku par notiekošo. Reaģējot uz pašvaldības policijas aizrādījumiem, vīrietis uzdevās par Valsts policijas kriminālpolicijas pārvaldes darbinieku, norādot, ka sadarbosies tikai ar it kā saviem kolēģiem.

Kurzemes iecirkņa darbinieki huligānu - viltus policijas darbinieku, nogādāja izolatorā. Noskaidrojās, ka vīrietis rīkojies 2,6 promiļu iespaidā un nekad iepriekš nav sodīts.

Šobrīd ir uzsākts kriminālprocess par huligānismu, kas saistīts ar mantas bojāšanu un pretošanos varas pārstāvim. Šādam likuma pārkāpumam piemērojams sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem, īslaicīga brīvības atņemšana, naudas sods un policijas kontrole uz laiku līdz trim gadiem. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas