Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Aizdomās par aizliegtu vielu tirgošanu veikalā Bauskā policija veic kratīšanu

Veikta kratīšana iespējamā aizliegto vielu tirdzniecības vietā Bauskā, pie vecā tirgus, ziņo portāls bauskasdzive.lv.

Bauskā, Rūpniecības ielā, vecā tirgus teritorijā, 9. novembrī veikta kratīšana kādā tirdzniecības vietā. Te izņemti 25 iepakojumi, kuros bijusi balta viela. Tā bijusi sasmalcināta un izžāvēta augu valsts masa. Izņemtā viela nodota ekspertīzes veikšanai. Ir aizturēts arī 1987. gadā dzimis vīrietis.

Bauskas policijā Bauskas Dzīvei paskaidroja, ka par iespējamo narkotisko vielu tirdzniecību tautā tā dēvētajā "baltajā logā" policija jau labu laiku bija sākusi kriminālprocesu. Šajās dienās saņemts tiesas lēmums, kas ļāvis tirdzniecības vietā veikt kratīšanu. Policijai ir aizdomas, ka 25 izņemtajos maisiņos bijušas narkotiskās vielas. Precīzi tas būs zināms pēc ekspertīzes veikšanas un atbilžu saņemšanas.

Bauskas Dzīve pērnā gada oktobrī rakstīja, ka policija šajā tirdzniecības vietā izņēmusi izžāvētu brūnu augu valsts izcelsmes vielu. Tolaik speciālistu atzinums vēstījis, ka šī viela nav iekļauta Latvijas kontrolējamo narkotisko vai psihotropo vielu sarakstā. Tomēr pret tirgotāju tika sākta administratīvā lietvedība par tirdzniecības noteikumu pārkāpumu.

Operatīvo darbību rezultātā tolaik tirdzniecība tika pārtraukta. Taču, kā izrādās, viss atkal ir atsācies. Kāds būs šo pēdējo dienu likumsargu darba rezultāts, Bauskas policijā komentēt atturējās. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas