Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Aizdomās par bērnudārza aplaupīšanu aizturēti divi vīrieši

Aizdomās par bērnudārza aplaupīšanu, nozogot elektroierīces, konfektes un pledu, aizturēti divi vīrieši, aģentūru LETA informēja Valsts policijā.

Šonedēļ, naktī uz ceturtdienu, izsitot logu, vīrieši bija iekļuvuši kādā no Vecmīlgrāvja bērnudārziem un nozaguši mobilo tālruni, datoru, divus televizorus, konfektes un palagu, kurā tie ietina zagtās mantas. Daļu no nozagtajām mantām laupītāji jau bija paspējuši realizēt lombardā.

Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti, pārbaudot notikuma vietu, pie bērnudārza atrada maku ar dokumentiem, kurš piederēja vienam no zādzībā iesaistītajiem vīriešiem.

Veicot operatīvos izmeklēšanas pasākumus, likumsargi noskaidroja iespējamās vainīgās personas. Tie bija 1982. un 1987.gadā dzimuši vīrieši.

Viens no vīriešiem ap plkst.13 tika aizturēts Stacijas laukuma teritorijā, savukārt otrs - ap plkst.23.30 savā dzīvesvietā Vecmīlgrāvī. Abi aizturētie jau iepriekš nonākuši policijas redzeslokā un sodīti par mantiskiem noziegumiem.

Par šo gadījumu tika sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175.panta trešās daļas - par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot telpā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas