Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Aizturēts meitenei autobusā uzbrukušais; viņš nav ilgstoši meklētais Imantas pedofils

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicija aizturējusi 1980. gadā dzimušu vīrieti, kurš pagājušajā nedēļā Imantas mikrorajonā autobusā uzmācies desmit gadus vecai meitenei.

Policija konstatējusi, ka šai personai nav saistības ar iepriekš Imantā pastrādātajiem dzimumnoziegumiem pret mazgadīgām meitenēm, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Valsts policija piektdien saņēma informāciju, ka 12. februārī Imantā kāds vīrietis mēģinājis ar varu izvilkt mazgadīgu meiteni no maršruta autobusa. Izmeklējot šo gadījumu un pārbaudot aculiecinieku sniegto informāciju, otrdien pēcpusdienā Valsts policija aizturēja 1980. gadā dzimušu vīrieti. Aizturētais iepriekš nav tiesāts, taču ir nonācis policijas redzeslokā par ekshibicionismu.

Persona jau iepriekš ir pārbaudīta saistībā ar pagājušajā gadā notikušajiem seksuāla rakstura uzbrukumiem mazgadīgām meitenēm Imantas mikrorajonā, taču šī versija neapstiprinājās.

Jau vēstīts, ka kādā Rīgas sabiedriskā transporta autobusā Imantā aizvadītajā nedēļā noticis uzbrukums 10 gadus vecai meitenei - vīrietis ar varu meiteni citu cilvēku acu priekšā centies izvilkt no autobusa. Policija pieļauj, ka uzbrucējs varētu būt jau mēnešiem meklētais Imantas pedofils, vēsta Latvijas Televīzija.

Meitene acīmredzami pretojusies, uzstāja, ka tā nav viņas pietura, bet autobusa pasažieri nereaģēja. Par vienaldzību nepatīkami pārsteigts ir Valsts policijas Rīgas reģiona Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Sozinovs. "Pienāk pie mazas meitenes nepazīstams vīrietis, rauj viņu aiz rokas, velk ārā no autobusa. Meitene pretojas. Visā autobusā neatrodas neviena telefona, neviena, kas var piezvanīt? Neviena, kas var pieiet pie autobusa šofera un palūgt, lai nobloķē durvis? Bēdīgi," sašutumu Latvijas Televīzijai pauda Sozinovs. Iespējams, ja cilvēki būtu laicīgi reaģējuši, meklētais noziedznieks nu jau būtu aizturēts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas