Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +6 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Aizturot ātrumpārkāpēju, policisti tiek pie pamatīga loma

Piektdien, 25.jūlijā, ap pulksten. 21:43 Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Patruļpolicijas nodaļas Patruļdienesta rotas amatpersonas, veicot patrulēšanu ceļa Tīnūži – Koknese 54.kilometrā, apturēja automašīnu Citroen Jumpy, kuras 1966.gadā dzimušais vadītājs bija pārkāpis minētā ceļa posmā noteikto ātrumu.

Policijas amatpersonām veicot automašīnas vizuālu apskati, tika konstatēts, ka automašīnas kravas nodalījumā atrodas kastes ar nelegālas izcelsmes tabakas izstrādājumiem – pavisam 600 tūkstoši cigarešu, informē policijas pārstāvji.

Par minēto pārkāpumu uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 321.panta trešās daļas, kas paredz - par tabakas izstrādājumu nelikumīgu pārvadāšanu, ja tas izdarīts lielā apmērā, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas un ar policijas kontroli uz laiku līdz trim gadiem vai bez tās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas