Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

Automazgātavas darbinieks nozog klienta automašīnu

Aizvadītajā nedēļas nogalē, naktī uz sestdienu, policija notvēra kādu jaunieti, kurš nozadzis klienta automašīnu, informē Valsts policija. Likumsargi informāciju par notikušo saņēma piektdienas vakarā - kāda Pierīgas ciemata automazgātavas īpašnieks ziņoja, ka no uzņēmuma teritorijas pazudusi klienta automašīna Volkswagen Crafter.

 Policistiem nozagto automašīnu izdevās atrast ap plkst.3 naktī. Tā bija novietota Rīgā, Dzirciema ielā, pie būvgružu konteineriem. Automašīnā atradās divas personas - 1995.gadā dzimis jaunietis un viņa 1996.gadā dzimusī draudzene. Jaunietis, kurš jau vairākkārt sodīts par nelielām zādzībām, tika aizturēts.

Noskaidrots, ka viņš tikai nesen sācis strādāt minētajā automazgātavā. Puisis, iepriekš novērojot teritoriju, izvēlējās aizdzīt tādu automašīnu, kura nav novērošanas kameru uztveršanas zonā.

Uzsākts kriminālprocess par svešas kustamas mantas slepenu vai atklātu zādzību. Par šo pārkāpumu var sodīt ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu vai naudas sodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas