Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Avārijā Zemgalē gājis bojā velosipēdists

Vakar Latvijā reģistrēti 135 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta vēl 18 cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Avārija ar bojāgājušo notikusi Zemgalē, kur gājis bojā kāds velosipēdists.

Kā aģentūru LETA informēja Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Dace Kalniņa, vakar ap plkst.20 Dobelē, Brīvības ielā, vīrietis vadīja traktoru "John Deere" sakabē ar piekabi un krustojumā veica pagriezienu pa kreisi, kad pagaidām nenoskaidrots velosipēda vadītājs, vadot velosipēdu, ietriecās braucošā traktora piekabē.

Negadījuma vietā no gūtajām traumām velosipēda vadītājs gāja bojā. Policijā par notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 21.nodaļas par noziedzīgu nodarījumu pret satiksmes drošību un notiek izmeklēšana precīzu notikušā apstākļu noskaidrošanai, sacīja Kalniņa.

Ceturtdien deviņi cietušie reģistrēti avārijās Rīgā un tās apkārtnē, pieci - Kurzemē, divi - Latgalē, bet pa vienam - Vidzemē un Zemgalē. Viens no cietušajiem bija gājējs, bet četri - velosipēdisti, puse no kuriem iekļuva negadījumos galvaspilsētā.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi 13 autovadītājus: piecus - Vidzemē, četrus - Rīgas reģionā, divus - Zemgalē, bet pa vienam - Kurzemē un Latgalē. Rīgas reģionā aizturēts arī autovadītājs, kurš bija lietojis narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 238 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 76 autovadītāji, Vidzemē un Zemgalē - pa 53, Latgalē - 33, bet Kurzemē - 23 autovadītāji.

Vakar policija atkal aktīvāk pievērsusies autovadītāju sodīšanai par agresīvu braukšanu - Rīgā par šādiem pārkāpumiem sodīti 33 šoferi, bet vēl viens - Zemgalē.

Kopumā policija vakar noformējusi 571 protokolu par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas