Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Bezvēsts pazudis seniors Rīgā visu meklēšanas laiku atradies morgā

73 gadus vecais Viktors Budničenko, kurš pazuda 2019.gada 19.februāra vakarā Iļģuciemā, Rīgā, pirmdien ir atrasts morgā, organizācijai Bezvests.lv paziņojuši pazudušā vīrieša tuvinieki.

Kā izrādījās, visu meklēšanas laiku - no 20. līdz 25. februārim – pazudušais seniors bija atradies Gaiļezera slimnīcas morgā kā nezināma persona. Viktora tuviniece nespēj saprast, kā tas varēja gadīties, jo visas šīs dienas viņa neskaitāmas reizes zvanījusi uz visam slimnīcām un morgiem. Arī Bezvests.lv brīvprātīgie zvanīja uz slimnīcām un morgiem.

"Visur bija viena atbilde, ka pazudušais tur neesot. Policijai arī bija laicīgi ziņots - 21. februārī iesniedzām informāciju telefoniski, 22. februārī parakstījām iesniegumu iecirknī. Policistiem paziņojam, ka seniors ir izgājis no mājām bez dokumentiem. Bet līdz šai dienai - 25.februārim - nesaprotamu iemeslu dēļ, neviena no amatpersonām nav painteresējusies, vai pazudušais atrodas Gaiļezera slimnīcas morgā kā nezināma persona. Policijā man visu laiku teica, ka pazudušais tiek meklēts, citas informācijas viņiem neesot. Izrādās, ka kaut kādu birokrātisku neskaidrību dēļ informācija starp iestādēm virzījās tik ilgi, ka veica pieprasījumus pa visu Latviju, bet neviens nemeklēja savā iecirknī. Rezultātā mūsu vectēvs visu šo laiku nogulēja morgā un tika atrasts tikai pēc piecām dienām," stāsta radiniece.

Viktors izgāja no mājām bez dokumentiem, kas apgrītināja viņa atpazīšanu. Pēc tuvinieku teiktā, nāves iemesls nav vardarbīgs – apstājusies sirmgalvja sirds.

Top komentāri

reptilis
r
Ir divas iespējas - pirmā,ka daudziem ir vienalga...un otrā ,ka tiek pārcentīgi un birokrātiski saprasta personu datu aizsardzība! Pat nezinu,kura ir sliktāka....
UU
U
Ja līķītis guļ morgā bez vārda un uzvārda, tad, dabiski, viņš netiks atrasts, ja tiek meklēts, piemēram, Jānis Bērziņš. Bet policijai gan vajadzēja zināt, ka uz slimnīcas morgu aizveduši neidentificētu personu. Jo, kā saprotu, no ielas vecais vīrs savākts jau miris.
Ufo
U
Ir tikai jautajums, ko sis bezvests pazudusais seniors visu laiku darija morga?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas