Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Bieķengrāvī ar dažu stundu starpību noslīkst divi cilvēki

Rīgā, Bieķengrāvī, sestdien ar dažu stundu starpību noslīkuši divi cilvēki, informēja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) pārstāve Inga Vetere.

Ap plkst.13 glābēji saņēmuši izsaukumu uz Mūkusalas ielu. Tur, pēc aculiecinieku stāstītā, ap 40 gadu vecais vīrietis, iespējams, alkohola reibumā meties peldēties Bieķengrāvī un sācis slīkt.

Kad glābēji ieradušies, vīrietis jau bija noslīcis. Ūdenslīdēji viņa līķi atraduši pēc apmēram pusstundas. Meklējot slīkoni, glābēji zem ūdens uzgājuši arī samērā jaunu mašīnu, kuru līdz šim neviens nebija meklējis.

Kolīdz ūdenslīdēji atgriezušies no notikuma vietas, uz karstām pēdām saņemts nākamais izsaukums - turklāt uz to pašu adresi. Ap plkst.16 tur noslīcis kāds vecāka gadagājuma vīrietis. Apkārtējie sirmgalvi bija mēģinājuši atrunāt, taču viņš to nav ņēmis vērā un devies ūdenī.

Vīrietis noslīcis apmēram 400 metru no vietas, kur tikai pirms dažām stundām glābēji bija izvilkuši iepriekšējo slīkoni.

Policija skaidros abu bojāgājušo personības un notikuma apstākļus.

Glābēji sestdien no ūdens izvilkuši vēl vienu noslīkušo, kurš, iespējams, bija miris jau piektdien. Tas noticis Ludzā, kur Garbaru upē atrasts miris 73 gadus vecs vīrietis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas