Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Otrdiena, 11. jūnijs
Mairis, Ingus, Vidvuds
Konflikts izcēlies brīdī, kad gan aizdomās turētais, gan sieviete kopīgi lietojuši grādīgos dzērienus

Brutāla slepkavība Ludzā: Aizdomās par sievietes nosišanu aiztur pudeles brāli

Ludzā aizturēts kāds 1954. gadā dzimis vīrietis, kuru tur aizdomās par slepkavību, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Informāciju likumsargiem 26. novembra naktī sniedza Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieki - viņi dzīvojamajā mājā Ludzā secinājuši, ka sieviete varētu būt mirusi vardarbīgā nāvē.

Notikuma vietā nekavējoties ieradās Ludzas iecirkņa likumsargi, kuri saistībā ar notikušo uzsāka kriminālprocesu un jau tajā pašā dienā aizturēja iespējamo slepkavu.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, aizdomās turētais un sieviete kopīgi lietojuši grādīgos dzērienus, kad abu starpā izcēlies konflikts. Strīds pāraudzis fiziskā vardarbībā, kuras laikā sievietei nodarīti tik smagi miesas bojājumi, ka viņa mirusi notikuma vietā.

Turpat notikuma vietā likumsargi aizturēja aizdomās turēto personu, kādu 1954. gadā dzimušo vietējo iedzīvotāju. Jāpiebilst, ka vīrietis iepriekš nebija nonācis policijas redzeslokā.

Pašlaik policijā turpinās izmeklēšana, tiek noskaidrota vīrieša saistība ar minēto noziedzīgo nodarījumu un nozīmētas nepieciešamās ekspertīzes. Tuvākajā laikā tiesa lems arī par drošības līdzekļa – apcietinājuma - piemērošanu.

Pēc Krimināllikuma 116. panta, par citas personas tīšu prettiesisku nonāvēšanu (slepkavību) soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas