Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Dagdas novadā aiztur jaunu sievieti, kura nogalinājusi savu mazuli

11. novembrī pulksten 19.20 Valsts policijas (VP) Latgales reģiona pārvaldes Krāslavas iecirknis saņēma informāciju, ka Ezernieku pagastā sieviete ir nogalinājusi savu nepilnu gadu veco bērnu. Saistībā ar notikušo tika uzsākts kriminālprocess un aizturēta iespējamā vainīgā persona, informē VP.

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Krāslavas iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas likumsargi saņēma informāciju, ka Dagdas novadā, Ezernieku pagastā, 1998.gadā dzimusi sieviete ir nogalinājusi savu nepilnu gadu veco dēlu. Veicot operatīvās darbības, meža masīvā tika atrasts 2019.gadā dzimuša bērna līķis. Nekavējoties tika aizturēta arī bērna māte, kura atzinās izdarītajā.

Veicot operatīvās izmeklēšanas darbības, tika noskaidrots, ka sieviete bērnu ir nožņaugusi, līķi ielikusi polietilēna maisā, pēc kā bērnu ratiņos izvedusi uz mežu un paslēpusi. 

Saistībā ar notikušo tika ierosināts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 117.panta 2.punkta, par slepkavību, ja noslepkavota persona, vainīgajam apzinoties, ka tā ir bezpalīdzības stāvoklī, par ko soda ar soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no desmit līdz divdesmit gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas. Jāmin, ka sieviete iepriekš nebija nonākusi policijas redzes lokā.

Pašlaik policija turpina izmeklēšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas