Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Daugavpilī vīrietis nodur savu pudeles māsu, ietin polietilēnā un izmet atkritumos

Daugavpilī kāds agrāk tiesāts vīrietis veicis vardarbīgas darbības attiecībā pret savu "piedzīvotāju", ar kuru kopā dzīvoja vienā istabā Dzelzceļa ielā. Vīrietis sievieti nogalinājis, ietinis polietilēnā un iemetis atkritumos, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Šīs informācijas pārbaudei nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess, lai būtu iespēja pilnvērtīgi veikt visus nepieciešamos operatīvos pasākumus. 

Jau tajā pat dienā policisti aizturēja 1961.gadā dzimušu, agrāk par slepkavību tiesātu vīrieti, kurš tika turēts aizdomās nozieguma izdarīšanā. Turpinot izmeklēšanu un veicot nepieciešamās izmeklēšanas darbības ar aizturēto personu, policistiem izdevās noskaidrot, ka 8.aprīlī viņš noslepkavoja savu 1974.gadā dzimušu kopdzīvotāju, pēc kā ietina līķi polietilēnā un izmeta atkritumu konteinerī. 

Pateicoties profesionāli un operatīvi paveiktajam darbam, Kriminālpolicijas amatpersonām izdevās atklāt minēto noziegumu ļoti īsā laikā. Vīrietis atzinās pastrādātajā noziegumā un jau viņa aizturēšanas dienā tika noskaidrota visa notikuma aina. Izrādās, ka sieviete tika noslepkavota 8.aprīļa naktī, kad kopīgas iedzeršanas laikā abu starpā izcēlās sadzīves rakstura konflikts, kura rezultātā aizdomās turamais ar nazi nodūra cietušo. 

Trešdien, 13.aprīlī, aizturētais vīrietis tika apcietināts. Tāpat arī Daugavpils novada Demenes pagasta izgāztuvē, apjomīga un smalka darba rezultātā, tika atrasts nodurtās sievietes līķis. 


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas