Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Daugavpils novadā līdz nāvei piekauj vīrieti

Daugavpils novada Naujenes pagastā Vecpils ciemā kādā privātmājā līdz nāvei ticis piekauts un no gūtajiem miesas bojājumiem miris kāds 1958.gadā dzimis vīrietis, portāls Diena.lv uzzināja Valsts policijā (VP).

Pirmdienas, 6.jūnija vakarā policijas dežūrdaļā tika saņemts izsaukums uz Daugavpils novada Naujenes pagasta ciemu Vecpils, kur kādā privātmājā tika atrasts vīrieša līķis ar redzamiem miesas bojājumiem. Nekavējoties uz notikuma vietu devās policijas norīkojums.

Atbraucot uz notikuma vietu, policisti noskaidroja, ka bojā gājušais ir kāds 1958.gadā dzimis vietējais iedzīvotājs, kurš savā dzīvesvietā atradās kopā ar kaimiņu, bet kādā brīdī pie viņiem ieradās netālu dzīvojošs vīrietis un bez paskaidrojumiem uzsāka cietušā piekaušanu, pēc kā aizgāja projām. Nodarīto miesas bojājumu rezultātā cietušais mira. Policijai diezgan ātri izdevās atrast un aizturēt aizdomās turamo. Kratīšanas rezultātā pie aizturētā 1972.gadā dzimušā vīrieša dzīvesvietā tika atrasts nelikumīgs traumatisks šaujamierocis. 

Šobrīd kriminālprocess ir uzsākts pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība). Aizdomās turamajam vīrietim aizvakar, 8.jūnijā, tiesā tika piemērots drošības līdzeklis – apcietinājums. Savukārt policija turpina izmeklēšanu un skaidro šādas noziedzīgas rīcības motīvus un iemeslus.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas