Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Dobelē aizturēts autovadītājs, kurš mēģinājis piekukuļot ceļu policiju

Valsts policijas (VP) Zemgales reģiona pārvalde (ZRP)  informē, ka vakar, 15.oktobrī Dobelē aizturēts autovadītājs, kurš mēģinājis piekukuļot policijas darbiniekus. 

1984.gadā dzimušais vīrietis, vadījis automašīnu Audi 80 alkohola reibumā. Lai netiktu fiksēts pārkāpums VP ZRP KPB patruļpolicijas  darbiniekam autovadītājs mēģinājis iedot 150 latus, pēc kā arī tika aizturēts. 

VP Zemgales reģiona pārvalde par kukuļdošanu šogad aizturējusi jau 35 autovadītājus par kukuļdošanu, no kopējā skaita Dobelē  šis ir jau 8 gadījums. 

Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 323.panta 1.daļas “Par kukuļa, tas ir, materiālu vērtību, mantiska vai citāda rakstura labumu, nodošanu vai piedāvāšanu, ja piedāvājums pieņemts, personiski vai ar starpnieku valsts amatpersonai, lai tā, izmantojot savu dienesta stāvokli, izdarītu vai neizdarītu kādu darbību kukuļdevēja, kukuļa piedāvātāja vai citas personas interesēs, neatkarīgi no tā, vai nodotais vai piedāvātais kukulis domāts šai valsts amatpersonai vai jebkurai citai personai”, kas paredz sodu ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas