Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 16. aprīlis
Mintauts, Alfs, Bernadeta

FOTO: Ķeguma novadā uzieta nelikumīga alkohola ražotne

Trešdien, 26. februārī, Ķeguma novada Birzgales pagastā Valsts policijas (VP) Ogres iecirkņa darbinieki uzgājuši nelikumīgu alkohola ražotni, kas ierīkota pagrabā, portālu Diena.lv informēja VP.

Likumsargi veica kratīšanu un kopumā konstatēja aptuveni desmit tonnas nezināmas izcelsmes spirtu saturošu šķidrumu. Precīzu tā daudzumu noteiks ekspertīze. Likumsargi izņēma arī alkohola ražošanas iekārtas.

Policisti aizturēja divas ārvalstu personas – 1989. gadā dzimušu vīrieti un 1982. gadā dzimušu sievieti, kuras iepriekš nav tikušas sodītas.

Par notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 221./2 panta trešās daļas, proti, par nelikumīgu alkoholisko dzērienu ražošanu, glabāšanu vai pārvietošanu, ja tā izdarīta lielā apmērā. Par šo noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Aizturētajam vīrietim tiesa piemērojusi drošības līdzekli apcietinājumu, savukārt sievietei piemērots ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

Top komentāri

Itamars Toledano
Nu re! Un tiek apgalvots, ka, kopš alkohola nelegālā tirdzniecība ir KRIMINALIZĒTA, tā vairs nenotiek. Atliek vien secināt, ka nelegālā alkohola ražošana kļuvusi LEGĀLA un tas tiek tirgots lielveikalos OFICIĀLI!
torgašs
t
Neko tur neražo,bet safasē jau saražotu šķidrumu.
VVZ
V
Lai valsts vēl nodokļus paceļ- nodokļu palielināšana ļoti veicina nelegālās darbības!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas