Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Mikroautobusa vadītājs Liepājā izbrauc tieši priekšā vilcienam

23.maijā ap pulksten 15:40 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Liepājā, Atslēdznieku ielā, ostas teritorijā ir noticis ceļu satiksmes negadījums – automašīnas sadursme ar vilcienu. Noskaidrots, ka 1974.gadā dzimis vīrietis vadīja transportlīdzekli Mercedes-Benz Sprinter un nepilnīgi izpildīja ceļa zīmes numur 207. Neapstājoties tālāk braukt aizliegts prasības, vēsta likumsargi.

Vīrietis sākotnēji apstājās pie ceļa zīmes, taču, nepārliecinoties par drošību, uzsāka kustību, kā rezultātā uzbrauca uz dzelzceļa pārbrauktuves, kur notika sadursme ar vilcienu, kuru vadīja 1966.gadā dzimis vīrietis. Par laimi, šajā negadījumā cietušu cilvēku nav, tāpat alkohola apreibums transportlīdzekļu vadītājiem nav konstatēts.

Transportlīdzekļa Mercedes-Benz Sprinter vadītājam ir noformēts administratīvā pārkāpuma protokols. Saskaņā ar Latvijas Administratīvo pārkāpumu kodeksu, par tās prasības neizpildīšanu, kura noteikta ar 206., 207. vai 208.ceļa zīmi (ceļa nedošana transportlīdzekļu vadītājiem, kuriem ir priekšroka), uzliek naudas sodu no 15 līdz 70 eiro, norāda policija.

Top komentāri

skatās, vai nav policija
s
Tagad esam tik tālu, ka pie STOP zīmes vairs neapstājās, lai pārliecinoties, kā tālākbraukšana ir droša no satiksmes skatpunkta, bet, lai būtu pārliecināts, ka prasība formāli ir izpildīta tā, lai krūmos sēdošs policists nevarētu sodīt. Šādos gadījumos reālā drošība sāk izpalikt.
solon
s
Slikti, protams, ka tā gadījās. Droši jau, ka autovadītājs nepamanīja vilcienu. Nu ne jau tīši gribēja paņemt uz izbrīnu. : ) Bet vai tad, juridiski, zīmes prasības nav izpildītas? Pirms tālākas braukšanas taču apstājās! Reāli ņemot nekur taču nav teikts, ka jādod ceļš!
Pareizaisjautājums
P
Kad būs pieejama sīkāks notikušā izvērtējums?
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kariņa liktenis premjeres rokās

Viens no Vienotības valdes locekļiem Cēsu mērs Jānis Rozenbergs intervijā Agnesei Margēvičai atzīst, ka situācija partijai ir ļoti sarežģīta un neko nedarīt tā vairs nevar atļauties.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas