Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Identificēts Bunkus slepkavu auto

Valsts policija lūdz atsaukties visus, kuri pēdējās dienās redzējuši automašīnu Volkswagen LT ar valsts numura zīmi JD 5960 oranži sarkanā krāsā ar dubultkabīni un kravas kasti, kas pārvilkta ar sarkanu vai oranžu tentu. Tāpat lūgti atsaukties cilvēki, kuru rīcībā varētu būt informācija par viltotās numurzīmes izgatavošanu.

Izmeklēšanas laikā tika iegūta informācija, ka bruņotajā uzbrukumā maksātnespējas administratoram Mārtiņam Bunkum izmantota automašīna Volkswagen LT oranži sarkanā krāsā ar dubultkabīni un kravas kasti, kura bija pārvilkta ar sarkanu vai oranžu tentu. Automašīnai bija uzliktas viltotas valsts reģistrācijas numura zīmes JD 5960. Pēc nozieguma automašīna tika atrasta sadedzināta.

Valsts policija lūdz atsaukties visus iedzīvotājus, kuru uzmanību minētais spēkrats varētu būt piesaistījis, piemēram, jo bijis nepareizi novietots; atradies vietā, kur iepriekš nav redzēts; kādu laiku stāvējis; braucot veicis neparastus manevrus vai pievērsis uzmanību jebkurā citā veidā. Katra informācija izmeklēšanai var būt ļoti noderīga.

Policija arī mudina atsaukties tos, kuriem ir jebkāda informācija par darbībām ar šo numura zīmi: izgatavošanu, nodošanu, dāvināšanu vai jebkurām citām darbībām.

Policija norāda, ka labprātīgi sniegta informācija par šīs numura zīmes tapšanu atbrīvo no atbildības.

Informācija sniedzama, zvanot pa tālruņa numuriem 110; 67014002, vai sūtot elektroniski uz e-pastu [email protected]. Anonimitāte tiek garantēta.

Tāpat policija lūdz autovadītājus, kuri trešdien laikā no plkst. 8 līdz 9 atradās Bunkus slepkavības vietas rajonā, sazināties ar policiju un iesūtīt video reģistratora ierakstus.

Top komentāri

pepe
p
rīgas videokameras klusē?
Holivudas kino māca...
H
Vēl policijai būtu jānoskaidro,vai kādam nav nozagts,vai kāds nav pārdevis šādu auto. Pēc VIN numura jāatrod CSDD bāzē,kam piederējis...
Jolkinens
J
Kāds žurnālists apgalvoja, ka tas ir mikriņš... Ko viņiem tajās skolās un augstākajās izglītības iestādēs gan māca? Dzirdēju, ka esot pat nodarbība prezervatīva maukšana uz banāna.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas