Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Internetā iepazītas sievietes apzagšanā vainoto viltus mīlnieku atzīst par nepieskaitāmu

Par nepieskaitāmu atzīts jauns vīrietis, kurš iepazīšanās portālā bija reģistrējies ar svešu vārdu un apzadzis internetā iepazītu sievieti.

Prokuratūras preses sekretāre Laura Pakalne teica, ka ekspertīzē vīrietis atzīts par nepieskaitāmu un prokuratūra nodevusi lietu tiesai medicīniska piespiedu līdzekļa piemērošanai.

Jau ziņots, ka marta beigās policijā vērsās kāda sieviete, kura pastāstīja, ka internetā iepazinusies ar vīrieti, ar kuru apmeklējusi kino, bet nākamajā dienā satikusies vēlreiz un vakarā vīrieti uzaicinājusi pie sevis ciemos.

Nākamajā rītā pēc vīrieša aiziešanas cietusī sieviete konstatējusi, ka viņai ir nozagta somiņa ar naudu, dokumentiem un mobilo tālruni.

Policisti par notikušo sāka kriminālprocesu un izmeklēšanas laikā noskaidroja, ka vīrietis iepazīšanās portālā bija reģistrējies ar svešu vārdu un izmantojis svešu fotogrāfiju, kas ir līdzīga viņam. Veicot meklēšanas pasākumus, likumsargi noskaidroja, ka viltus mīlnieks dzimis 1984. gadā un agrāk nav tiesāts.

Policistiem ir aizdomas, ka vīrietis līdzīgā veidā varētu būt apzadzis vairākas sievietes arī no citām Latvijas pilsētām, tomēr Pakalne paskaidroja, ka tiesai viņš konkrētajā lietā nodots tikai par iepriekš minēto epizodi.a

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas