Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +16 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 6. jūnijs
Ingrīda, Ardis

Jelgavas novada Sporta centra vadītājam par meitenītes notriekšanu jāstājas tiesas priekšā

Jelgavas policija pēc astoņu mēnešu pierādījumu vākšanas prokuratūrai nodevusi lietu par 24. janvāra traģēdiju Līvbērzes šosejas malā, kur zem Jelgavas novada Sporta centra vadītāja Vladislava Beitāna stūrētās dienesta mašīnas riteņiem izdzisa sešgadīgās Kitijas dzīvība, ceturtdien ziņo laikraksts Zemgales Ziņas.

Prokurors uzskata, ka šofera rīcībā izdevies pierādīt satiksmes noteikumu pārkāpumu, un viņa atbildību janvārī skatīs tiesa.

Bojāgājusī meitene dzīvoja pie sava tēva mātes Ingrīdas Nešpores un, liktenīgajā dienā izkāpusi no satiksmes autobusa, tāpat kā simtām citu reižu devās pie viņas. Tāpēc vecmāmiņa notikušo joprojām atceras ar asarām acīs. Sieviete stāsta, ka katru nedēļu dodas pie mazmeitiņas uz kapiem un kopj arī piemiņas vietu, kas izveidota šosejas malā, kur notika traģēdija. Tuvinieki cer uz taisnu iznākumu tiesā. Visvairāk viņiem kremt, ka šoferis tuviniekiem pat neesot atvainojies. "Es neko neesmu pārkāpis. Ja kāds pats skrien zem mašīnas, tad es tur neesmu vainīgs. Varbūt rīt tā būsiet jūs," Zemgales Ziņām par traģēdiju desmit mēnešus pēc notikušā saka Vladislavs Beitāns. Savukārt viņa darba devējs Jelgavas novads līdz tiesas iznākumam padoto nevērtēs, bet Zemgales Ziņām liek par tāda veida notikumiem nerakstīt. Plašāk lasiet – drukātajā laikrakstā. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pārkāpumi un sodi aug

Trešajās valstīs reģistrētie transportlīdzekļi būs jādeklarē CSDD sistēmā.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas