Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Liepājā jaunietis naktī ielaužas sirmgalves dzīvoklī

Sestdien, 1.martā plkst. 2.40 Liepājā, Ed. Tisē ielā, kādā daudzstāvu namā 1995. gadā dzimis jaunietis iekļuva dzīvoklī un nodarīja miesas bojājumus kādai sirmgalvei, portālam Diena.lv pavēstīja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Vecākā speciāliste sabiedrisko attiecību un sadarbības jautājumos Signe Šteinberga.

Likumsargi informē, ka jaunietis aeī dzīvoklim izsita divas balkona rūtis un mēģināja bēgt, izlecot pa logu. Policija jaunieti, kurš jau iepriekš nonācis policijas redzeslokā, aizturējusi. Notikuma brīdī viņš visticamāk atradās alkoholisko dzērienu ietekmē. Visi apstākļi tiek noskaidroti. Uzsākts kriminālprocess.

Tāpat naktī uz sestdienu plkst 3.00 Liepājā, Ganību un Jaunās ielas krustojumā 1994. gadā dzimušai jaunietei un 1989. gadā dzimušam vīrietim izcēlās konflikts ar trīs nepazīstamiem jauniešiem. Konflikta laikā viens no jauniešiem divas reizes izšāva gaisā ar gāzes pistoli. 

Sestdien, 1.martā, plkst. 21.00 Liepājā, Siguldas ielā, kāda nama kāpņu telpā savstarpēja konflikta laikā 1964.gadā dzimis vīrietis  iešāva labās kājas pēdā 1979.gadā dzimušam vīrietim. Persona aizturēta, ierocis izņemts. Par notikušo uzsākts kriminālprocess. 

Savukārt plkst. 17.30 Liepājā, Ziemeļu ielā,  no veikala 1962.gadā dzimusi sieviete centās iznest preci,  par to nesamaksājot 24,79 eiro. Likumsargi informē, ka prece atgūta nebojāta. 




Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiķi aizvien nevar iziet no savas orbītas

Par valsts uzdevumiem ekonomikas sekmēšanā un joprojām milzīgo birokrātijas slogu Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras prezidentu Aigaru Rostovski.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas