Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Maskavā aizturēti par futbola aģenta Bezzubova slepkavību meklētie vīrieši

Krievijas Iekšlietu ministrijas darbinieki pēc Valsts policijas pieprasījuma šonedēļ Maskavā aizdomās par futbola aģenta Romāna Bezzubova slepkavību aizturējuši starptautiskajā meklēšanā izsludinātos Ivanu Agapitovu un Denisu Koņaškinu, aģentūru LETA informēja policijā.

Latvijas policija, veicot intensīvu un apjomīgu izmeklēšanu kriminālprocesā par Bezzubova slepkavību un sadarbojoties ar starptautiskās kriminālpolicijas organizāciju "Interpol", noskaidrojusi aizdomās turēto vīriešu atrašanās vietu, un Krievijas Iekšlietu ministrijas darbinieki pēc policijas pieprasījuma šonedēļ Maskavā abus aizturēja.

Patlaban notiek procesi, lai aizturētos nodotu Latvijai.

Izmeklēšana kriminālprocesā turpinās, un tās interesēs Valsts policija patlaban plašākus komentārus nesniedz.

Jau ziņots, ka patlaban kriminālprocesā ir sešas aizdomās turētas personas, bet attiecībā pret četrām personām ir izdalīts atsevišķs kriminālprocess par noziedzīga nodarījuma pēdu iepriekš neapsolītu slēpšanu un neziņošanu par noziegumu.

Pagājušā gada nogalē Agapitovs un Koņaškins pat tika iekļauti Eiropas meklētāko noziedznieku kampaņā.

Policija pērn paziņoja, ka nozieguma motīvus ir apzinājusi un strādā ar divām versijām, taču likumsargi sliecas uzskatīt, ka noziegums nav saistīts ar Bezzubova profesionālo darbību. Policija gan nav precizējusi, tieši ar kādām versijām tiek strādāts.

"Aizdomās turēto personu lomas ir dažādas. Nozieguma motīvi vēl tiek skaidroti, ir vairākas versijas, kuras tiek pārbaudītas," norādīja policija.

Bezzubovs tika nošauts 2021.gada 14.aprīļa rītā Rīgā, Purvciemā. Izbraucot uz Gunāra Astras ielas, Bezzubova vadītajai automašīnai tika aizšķērsots ceļš un futbola aģenta virzienā no automātiskā ieroča tika raidīti vairāki šāvieni.

Nākamajā naktī Mežaparkā tika atrasta sadedzināta uzbrukumā izmantotā automašīna "BMW X5".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona

Piektdien Latviju turpinās šķērsot nokrišņu zona, debesis klās mākoņi un teritorijas lielākajā daļā palaikam līs, bet pēcpusdienā no dienvidrietumiem debesis sāks skaidroties un arī nokrišņi mitēsies,...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas