Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Mežā, meklējot bezvēsts pazudušo, atrod sievietes līķi

Ceturtdien Valsts policijas darbinieki un zemessargi, mežā Jelgavā un Ozolnieku novadā, meklējot bezvēsts pazudušo Jeļenu Māriņu, meža masīvā pie Klijēnu ceļa atrada cilvēka mirstīgās atliekas, ziņo portāls zz.lv.

Valsts policijas pārstāve Ieva Sietniece informēja, ka 1944.gadā dzimusī jelgavniece no savas mājas izgājusi 17.augustā, viņas piederīgie par pazušanu paziņoja šonedēļ.

J.Māriņas meklēšanā iesaistījās gan policijas, gan Zemessardzes 52.kājnieku bataljona pārstāvji. Vakarā mežā atrastas cilvēka mirstīgās atliekas.

"Nozīmēta ekspertīze, taču pēc apģērba un citām pazīmēm atrastās mirstīgās atliekas atbilst Jeļenai Māriņai," piektdien informēja Valsts policijas pārstāve.

I.Sietniece informēja, ka atrasts arī otrās pirms kāda laika pazudušās pensionāres līķis. "Gaļinu Zdanoviču mežā aiz Blukām atrada sēņotāji," skaidroja policijas pārstāve.

1929.gadā dzimusī sieviete 10.augustā ap plkst. 22 izgāja no savas dzīves vietas Jaunsvirlaukas pagasta Kārniņos un nav atgriezusies. Iespējams, viņa kopā ar savu suni devusies uz Jelgavu, iepriekš ziņoja policija.

Abos gadījumos nozīmēta ekspertīze, taču pēc ārējās apskates nekas neliecina, ka sievietes būtu mirušas vardarbīgā nāvē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas