Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Pagājušā diennaktī uz slideniem trotuāriem traumas guvuši pieci cilvēki

Pagājušā diennaktī uz slideniem trotuāriem traumas guvuši pieci cilvēki, divi pusaudži guvuši traumas, baudot ziemas priekus, savukārt diviem cilvēkiem konstatēta ķermeņa atdzišana, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Vairāk traumu uz slideniem trotuāriem šoreiz guvuši vidzemnieki - Vidzemē uz ledus pakrituši trīs cilvēki. Viens cietušais ir rīdzinieks, bet viens sasities Latgalē. Visi cietušie ir vecumā no 35 līdz 83 gadiem. 

Baudot ziemas priekus, Vidzemē traumas guvuši divi pusaudži. Viens 14 gadus vecs puisis netālu no mājām mācījies braukt ar snovborda dēli un krītot guvis komplicētu rokas lūzumu. Mediķi jaunekli nogādājuši slimnīcā Rīgā. Vidzemē līdzīgu traumu guvis arī kāds 12 gadus vecs zēns - šļūcot no kalna, puika guvis komplicētu rokas lūzumu. 

Diviem cilvēkiem mediķu palīdzība bijusi nepieciešama tāpēc, ka pārāk ilgi uzturējušies aukstumā. Viens no tiem bijis 60 gadus vecs vīrietis Vidzemē, kurš devies ciemos pie kaimiņiem, taču pa ceļam viņam kļuvis slikti. Vīrietis apsēdies sniegā un vairs nav spējis piecelties, kā rezultātā iestājusies ķermeņa atdzišana. Otrs sala upuris bijis kāds 35 gadus vecs vīrietis Rīgā bez noteiktas dzīvesvietas - viņš ar ķermeņa atdzišanas simptomiem nogādāts slimnīcā. 

Kopumā mediķi pagājušā diennaktī saņēmuši 1454 izsaukumus, no tiem 213 bijuši saistīti ar dažādām traumām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas