Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 3. jūnijs
Ineta, Inta, Intra

papildināts (16:46) - Daugavpilī notriec mazgadīgu zēnu un aizbēg

Grodņas ielā Daugavpilī nezināms vadītājs ar automašīnu Honda Civic uzbrauca 2009.gadā dzimušam zēnam, kurš šķērsoja brauktuvi ārpus gājēju pārejas. Automašīnas vadītājs no notikuma vietas aizbrauca, bet cietušais zēns pēc negadījuma nogādāts slimnīcā, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Jau pēc nepilnas stundas automašīnas Honda 1958.gadā dzimusī vadītāja tika noskaidrota un atrasta. Policija veiks notikuma pārbaudi un lems par kriminālprocesa uzsākšanu.

Policijā piebilst, ka neskatoties uz to, ka bērns šķērsojis brauktuvi ārpus gājēju pārejas, vadītājai vienalga bija jāpalaiž gājēji saskaņā ar Ceļu satiksmes noteikumu 138.punktu, kas nosaka "Nogriežoties pa labi vai pa kreisi, transportlīdzekļa vadītājam jādod ceļš gājējiem, kas šķērso to brauktuvi, kurā viņš nogriežas, un velosipēdu vadītājiem, kuru ceļu viņš šķērso."

Gājēja cietusi arī Jūrmalā. Tur 1984.gadā dzimis vīrietis, izbraucot no pagalma, notriecis 1964.gadā dzimušu sievieti, kura gāja pa ietvi. Pēc negadījuma sievietei sniegta medicīniskā palīdzība.

Savukārt Rīgā, Maskavas ielā, 1995.gadā dzimis vīrietis alkohola reibumā uzskrēja braucošam tramvajam, kā rezultātā guva traumas un tika nogādāts slimnīcā.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 35 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietuši seši cilvēki. 12 transportlīdzekļu vadītāji pieķerti alkohola reibumā.

Pievienota 2. un 3.rindkopa 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas