Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

papildināts (19:15) - Vilciens notriec no nožogojuma izmukušu zirgu

Trešdien, 22.janvārī, Vecumnieku novadā pie dzelzceļa līnijas Jelgava-Krustpils no iežogojuma izmucis zirgs izskrējis uz dzelzceļa sliedēm, kur to notrieca vilciens, portālu Diena.lv informēja Valsts policijā.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas biroja uzskaites informācijas analīzes un plānošanas grupas inspektore virsleitnante Inese Upeniece portālu Diena.lv informēja, ka informācija par negadījumu Bauskas iecirkiņa operatīvajā nodaļā saņemta trešdien, plkst.18:51.

VIņa informē, ka sadursme notikusi ar kravas vilcienu.

Zirgs piederējis 1974.gadā  dzimušai saimniecei. Zirga īpašniecei sastādīts Administratīvā pārkāpuma protokols par dzelzceļa pārbrauktuvju šķērsošanas noteikumu pārkāpšanu. 

Rīgā, savukārt, satiksmes negadījumā cietušas divas mazgadīgas gājējas. Pagaidām nenoskaidrotos apstākļos Jūrkalnes ielā uz gājēju pārējas tika notriektas 2004.gadā un 2000.gadā dzimušas meitenes. Par laimi meitenes smagas traumas neguva, un pēc medicīniskās palīdzības saņemšanas tika atlaistas mājās.

Kopumā aizvadītajā diennaktī valstī reģistrēti 50 ceļu satiksmes negadījumi, tajos cietušas trīs personas. Astoņi transportlīdzekļu vadītāji pieķerti pie stūres alkohola reibumā.

Papildināts ar 2.-4.rindkopu 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas