Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

papildināts (9:16) - Konfiscē pēdējos gados iespaidīgāko narkotiku partiju Latgalē

Februārī policijas darbiniekiem izdevies aizturēt un apcietināt narkotiku dīleri, pie kura atrasta pēdējos gados lielākā narkotiku partija Latgalē, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Anastasija Laizāne. Policijas biroja darbinieki no apgrozības kopumā izņēma trīs kilogramus metamfetamīna.

Atsavināto narkotiku kopējā vērtība melnajā tirgū sasniedz aptuveni 45 000 eiro. Iespaidīgo narkotiku partiju policisti uzgāja kratīšanas laikā pēc tam, kad Daugavpilī aizturēja 1970.gadā dzimušu noziedzīgas grupas dalībnieku. Aizturēšanas brīdī pie viņa tika atrasti 15 grami metafmetamīna. Minētais vīrietis ir nosacīti notiesāts par analoģiska rakstura noziegumu saistībā ar narkotisku vielu nelikumīgu apriti, un viņam vēl nebija beidzies nosacīta soda termiņš. Neskatoties uz to, viņš turpināja nodarboties ar narkotiku nogādāšanu pilsētā un to turpmāko realizāciju. Pēc aizturēšanas pie aizturētā dīlera dzīvesvietā tika veikta sankcionēta kratīšana, kuras laikā policisti konstatēja un atsavināta ap trīs kilogramiem metafetamīna, kas bija fasēts dažādos daudzums. Tāpat pie narkotirgoņa atrasts TT markas šaujamierocis ar munīciju. Aizturētais realizēja narkotikas citām personām, kuras savukārt izplatīja narkotikas jau mazākās devās patērētājiem.Narkotirgonis pašlaik atrodas apcietinājumā, turpinās kriminālprocesa izmeklēšana. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu līdz astoņiem gadiem. (papildināta 4.rindkopa)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas