Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Trešdiena, 17. aprīlis
Rūdolfs, Viviāna, Rūdis

Par 15 dzeltenās preses izdevumu zādzību piespriež cietumsodu

Rīgas pilsētas Latgales priekšpilsētas tiesa piespriedusi mēnesi un 15 dienas ilgu brīvības atņemšanu kādam vīrietim, kurš veikalā Narvesen nozaga 15 izklaides žurnālus, liecina tiesas spriedums.

Spriedumā skaidrots, ka vīrietis veikalā, kas atrodas Centrālajā stacijā, piesavinājies sešus žurnālus Privātā Dzīve un deviņus žurnālus Kas Jauns.

Neskaitot ieslodzījumu vīrietim arī jāatmaksā SIA Narvesen Baltija radītie zaudējumi 15 eiro apmērā, kā arī 100 eiro par valsts sniegtā advokāta pakalpojumiem.

Top komentāri

Parex
P
Nu ĻOTI CIENĪJAMI CILVĒKI mierigi nozog miljardus bet banketu apmaksā Latvijas vergi.
oma
o
Ir jau tiesa, ka zagt nav labi, bet būtu labi redzēt salīdzinājumu - nozagi 15 dzeļtenās preses žurnālus tā ap 30 eiro vērtībā - sēdi pusotru mēnesi - t.i., par katru nozagto eiro apmēram pusotru dienu. Nozagi miljonu - cik sēdēsi? Tātad morāle skaidra - nezodz sīki, ir jāzog "pa lielam"!!
jupi
j
Tie kas apzog miljonus,pat nemaksaajot nodokļos dzīvo cepuri kuldami,bet tantuks maximā nozog maizes riecienu un ieliek cietumā!!!!Latvijā tiesu sistēma SMIRD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Latvija ir kur ir un būs vēstures mēslainē
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nesanāca ar Citadeli. Vai sanāks ar Indexo?

Lai gan vēl pirms pāris nedēļām politikas kuluāros ar jaunu joni ticis aktualizēts jautājums par topošās bankas akcionāru reputāciju, kopējais noskaņojums amatpersonām ir atgaiņāties.

Ar likumu garantēs skaidras naudas pieejamību

Valdība otrdien atbalstīja grozījumus Kredītiestāžu likumā, kuru mērķis ir nodrošināt skaidrās naudas pieejamību iedzīvotājiem visā Latvijas teritorijā, nosakot minimālās prasības pakalpojumam, kura r...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas