Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Par Kazahstānas pilsoņa saduršanu sirdī policija aizturēja 37 gadus vecu Latvijas iedzīvotāju

Sestdienas, 1. decembra, naktī kādā viesnīcā Emmas ielā, Vecmīlgrāvī no Kazahstānas atbraukuša strādnieka istabiņā iegāja kāds vīrietis. Nelūgtais viesis uzsāka sarunu, taču istabiņas iemītnieks teica, ka viņš guļot un lūdza viņu netraucēt. Brīdī vēlāk nelūgtais viesis devās prom, bet istabiņas iemītnieks pamanīja, ka viņš līdzi sev paņem istabiņā esošo mobilo tālruni, portālam Diena.lv sacīja Valsts policijas pārstāvis Toms Sadovskis.

Kazahstānas iedzīvotājs vīrieti centās apturēt, taču zaglis tajā brīdī izvilka nazi, vienu reizi iedūra sirds apvidū un pameta notikuma vietu.

Viesnīcā nekavējoties ieradās mediķi un Ziemeļu iecirkņa darbinieki. Mediķi cietušo nogādāja slimnīcā, kur ārstiem izdevās glābt cietušā dzīvību, lai gan ievainojums bija nopietns - asmens bija skāris sirdi un plaušas. Pa to laiku Ziemeļu iecirkņa darbinieki strādāja notikuma vietā un noskaidroja iespējamo vainīgo personu, kuru nākamajā dienā aizturēja. Aizturētais ir 37 gadus vecs Latvijas iedzīvotājs.

Šobrīd cietušais jau ir atpazinis aizdomās turēto kā uzbrucēju, kā arī pie aizturētā ir atrastas asiņainās drēbes, kuras viņam bija mugurā liktenīgajā naktī.

Tiesa aizdomās turētajam kā drošības līdzekli ir piemērojusi apcietinājumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas