Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Par kukuļa došanu Aizkrauklē un Vecumniekos aiztur divus autovadītājus

Aizvadītajās brīvdienās par "kukuļa" došanu policijas darbiniekiem Zemgales reģionā aizturēti divi autovadītāji - viens Aizkrauklē, bet otrs — Vecumniekos, ziņo portāls staburags.lv.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas nodaļas vecākā inspektore Diāna Purviņa Staburagu informēja, ka 11. februārī Aizkrauklē, Enerģētiķu ielā, policijas darbinieki apturēja 1956. gadā dzimušu autovadītāju, kurš 1,58 promiļu reibumā vadīja automašīnu Scania R124 ar piekabi. Lai viņam nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu, autovadītājs policijas darbiniekam deva "kukuli" — 65 latus.

Savukārt 12. februārī Vecumniekos, Rīgas un Baložu ielu krustojumā, 1951. gadā dzimis vadītājs, lai viņam nenoformētu administratīvā pārkāpuma protokolu par ātruma pārsniegšanu, policijas darbiniekam deva 30 eiro.

Par abiem kukuļdošanas gadījumiem uzsākti kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 323. panta pirmās daļas par kukuļdošanu. Par to paredzēts sods ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar arestu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu līdz simt divdesmit minimālajām mēnešalgām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas