Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Par Olaines aptiekas aplaupīšanu, iespējams, aizturēts NMPD darbinieks

Par Olaines aptiekas aplaupīšanu, iespējams, aizturēts Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbinieks, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā informācija.

NMPD direktore Liene Cipule, aģentūrai LETA pastāstīja, ka, ieraugot vīrieša attēlu Valsts policijas "Facebook" kontā, viņa atpazinusi NMPD darbinieku un par to informējusi Valsts policiju.

"No policijas es vēl neesmu saņēmusi apstiprinājumu, ka šodien aizturētais vīrietis ir mūsu dienesta darbinieks," sacīja Cipule.

Viņa norādīja, ka gadījumā, ja aizturētā persona ir NMPD darbinieks, tad laupīšana aptiekā viņš ir veicis ārpus darba laika. Cipule teica, ka darbinieks dienestā par ārsta palīgu strādājis nesen. Viņš neesot sertificēts. "Ja apstiprināsies fakts, ka viņš ir mūsu darbinieks, tad nekavējoties tiks atbrīvots no darba," skaidroja NMPD direktore.

Viņa uzsvēra, ka medikamentu laupīšana aptiekā apliecina to, cik ļoti stingra ir medikamentu uzskaite NMPD un darbiniekiem tie nav pieejami.

Jau ziņots, ka pateicoties iedzīvotāju sniegtajai informācijai, Valsts policija (VP) aizturējusi iepriekš meklētu vīrieti aizdomās par aptiekas aplaupīšanu Olainē, aģentūru LETA informēja VP.

Piektdien ap plkst.17.27 policija saņēma izsaukumu uz kādu aptieku Olainē, kur pagaidām nenoskaidrots vīrietis maskā, piedraudot farmaceitei ar ierocim līdzīgu priekšmetu, nolaupīja piecus iepakojumus ar stingrās uzskaites medikamentiem.

Persona bija ģērbusies melnā apģērbā. Vīrietim uz sejas bija medicīniskā maska, un viņš notikuma vietā ieradās ar velosipēdu.

papildināta ar 2.-5. rindkopu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas