Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par personas noslepkavošanu Rēzeknes novadā aizturēts vietējais iedzīvotājs

Sestdienas, 8.decembrī, policijā saņemta informācija par to, ka Rikavas pagastā kādā dzīvojamā mājā uz grīdas atrasts vīrieša līķis ar vardarbīgas nāves pazīmēm – pamatīgi sasitumi. Noskaidrots, ka bojā gājušais esot kāds 1977.gadā dzimis Rēzeknes novada iedzīvotājs, portālu Diena.lv informēja Valsts policijas pārstāve Anastasija Laizāne.

Policijas darbinieki uzsākuši operatīvus meklēšanas pasākumus, kā rezultātā tajā pat dienā uz aizdomu pamata par izdarīto noziegumu aizturējuši kādu vietējo iedzīvotāju, 68 gadus vecu vīrieti. Turpinot izmeklēšanu tika noskaidroti apstākļi, pie kuriem notika noziegums un šie apstākļi ir tādi paši kā lielākai daļai līdzīgo notikumu – kopīgi lietojot alkoholiskus dzērienus, starp personām izcēlies konflikts, kā rezultātā pielietots fizisks spēks ar letālām sekām.

Aizturētais savu vainu izdarītajā atzina, agrāk sodīts nebija. Pēc Krimināllikuma 116.panta (slepkavība) uzsāktajā kriminālprocesā turpinās izmeklēšana. Par šādu noziegumu likums paredz brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz piecpadsmit gadiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas