Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Pirmdien ceļu satiksmes negadījumos cietis 21 cilvēks un viens gājis bojā

Aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos uz Latvijas ceļiem cietis 21 cilvēks, tostarp divi elektrisko skrejriteņu vadītāji, tikmēr viens satiksmes dalībnieks zaudējis dzīvību, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Sabiedrisko attiecību nodaļā un Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā.

Kopumā diennakts laikā reģistrēti 130 ceļu satiksmes negadījumi, no tiem 13 bijis ar cietušajiem.

Plkst.22.21 ugunsdzēsēji devās uz Augšdaugavas novada Naujenes pagastu, kur bija notikusi vieglās un kravas automašīnas sadursme. Negadījumā viens cilvēks gāja bojā un vēl viens nodots mediķiem.

Ugunsdzēsēji atvienoja automašīnu akumulatora klemmes un ar absorbenta palīdzību sakārtoja ceļa braucamo daļu. Ar autoevakuatoru palīdzību abi transportlīdzekļi izcelti no grāvja. 

Plkst.16.43 VUGD saņēma izsaukumu uz Cēsu novada Raiskuma pagastu, kur bija noticis ceļu satiksmes negadījums. Seši cilvēki no automašīnām bija izkļuvuši saviem spēkiem. Izmantojot hidrauliskos instrumentus, ugunsdzēsēji atbrīvoja vienu cilvēku. Visi septiņi cilvēki tika nodoti mediķiem.

Pie stūres alkohola reibumā pieķerti astoņi automašīnu un motociklu vadītāji, sešos gadījumos alkohola koncentrācija pārsniedza pusotru promili, tāpēc tika sākti kriminālprocesi. Divos no šiem kriminālprocesiem vadītājiem tiks konfiscēts transportlīdzeklis.

Pirmdien par dažādiem pārkāpumiem ceļu satiksmē VP kopumā noformējusi 306 administratīvā pārkāpuma protokolus, tostarp 186 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, liecina dienesta apkopotā statistika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas