Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Policija Ādažu novadā vienkopus konstatējusi 19, iespējams, narkotiku reibumā esošus jauniešus

Policija otrdien Ādažu novadā vienkopus konstatējusi 19, iespējams, narkotiku reibumā esošus jauniešus, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Otrdienas pēcpusdienā Saulkrastu pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Ādažu novadā ārtelpās pulcējas personas. Ierodoties notikuma vietā, policisti konstatēja, ka vienuviet atrodas apmēram 20 jaunieši, kuri, iespējams, lietojuši narkotiskās vielas, tāpēc uz notikuma vietu izsaukta arī Valsts policija.

Valsts policijai, ierodoties notikuma vietā, konstatēja, ka minētajā vietā ir pulcējušās 19 personas, no kurām 13 personas bija nepilngadīgas. Turklāt visu personu uzvedība liecināja, ka, iespējams, lietotas narkotiskās vielas.

Pie jauniešiem atrasta arī zaļganbrūna viela, kam šobrīd nozīmēta ekspertīze, lai noteiktu tās veidu un daudzumu. Parasti ar šādiem vārdiem tiek raksturota marihuāna.

Policijā sākti 19 administratīvā pārkāpuma procesi par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu iegādāšanos vai glabāšanu nelielā apmērā vai par narkotisko vai psihotropo vielu neatļautu lietošanu. Par šādu pārkāpumu var piemērot brīdinājumu vai 50 līdz 280 eiro naudas sodu.

Tāpat sākts kriminālprocess par narkotiku glabāšanu. Par šāda nozieguma izdarīšanu var piemērot brīvības atņemšanu līdz trim gadiem, piespiedu darbu vai naudas sodu.

Savukārt pašvaldības policijas darbinieki vērtēs, vai minētajā notikuma vietā pārkāpta pandēmijas laikā aizliegtā pulcēšanās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas