Laika ziņas
Šodien
Migla
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Policija aiztur Francijas pilsoņus par karoga noraušanu; viņiem draud cietumsods

Rīgas Pašvaldības policija naktī uz ceturtdienu aizturējusi trīs Francijas pilsoņus par valsts karoga noraušanu. Vēlāk aizturēts arī vietējais, pie kura bija norautā karoga kāts, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas Pašvaldības policijas pārstāve Inese Tīmane.

Policija saņēma informāciju, ka Krišjāņa Barona ielā norauts karogs. Ieraugot policiju, trīs jaunieši metās bēgt, taču likumsargi viņus panāca uz Aleksandra Čaka ielas. Aizturētie jaunieši ir Francijas pilsoņi.

Savukārt karoga kātu policija atrada pie vietējā 1986.gadā dzimuša jaunieša, kurš to veda ar velosipēdu. Braucējs bija alkohola reibumā.

Aizturētie nodoti Valsts policijai. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes pārstāvis Toms Sadovskis aģentūrai LETA pastāstīja, ka Rīgas Centra iecirknī sākts kriminālprocess par valsts simbola zaimošanu. Par šādu noziegumu var sodīt ar brīvības atņemšanu līdz trim gadiem vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Patlaban ārzemnieki atrodas policijas izolatorā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas