Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Policija aiztur piecus tramvaju spārdošus jauniešus

Šonakt Rīgas pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki pamanīja vairākus jauniešus, kuri Krišjāņa Barona ielā pieskrēja pie 6.maršruta tramvaja un sāka to spārdīt.

Kā aģentūra LETA uzzināja policijā, sekojot videonovērošanas darbinieku norādēm, auto patruļas darbinieki Raiņa bulvārī panāca piecus jauniešus, kuri, ieraugot policijas tuvošanos, metās bēgt. Viens no jauniešiem ieskrēja strupceļā un uzrunāja policistu necenzētā krievu valodas leksikā, ieķērās policistam formas tērpā un ar elkoni centās vairākkārtīgi iesist policistam galvas rajonā.

Policists, izmantojot tuvcīņas paņēmienu, jaunieti nogāza zemē un saslēdza roku dzelžos. Sarunas laikā radās aizdomas, ka jaunieši lietojuši apreibinošās vielas. Veikta personas datu pārbaude, kuras laikā atklājās arī bēgšanas un agresīvās uzvedības iemesls, proti, jaunietis bija izsludināts meklēšanā.

Tikmēr pārējiem notikumā iesaistītiem policistiem izdevās aizturēt vēl divus jauniešus. Viens no viņiem atteicās nosaukt savus personas datus, tāpēc jaunieši nogādāti Valsts policijas iecirknī, kur noskaidrota trešā jaunieša identitāte. Vēlāk pārkāpēji nogādāti Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centrā, kur mediķi papildus alkohola pārbaudēm diviem jauniešiem noteica arī narkotiku ekspertīzi.

Pēc pārbaudēm jauniešiem noformēti administratīvā pārkāpuma protokoli par sīko huligānismu. Diviem jauniešiem, kuri vēl nebija sasnieguši 16 gadu vecumu, sastādīts vēl viens administratīvā pārkāpuma protokols par atrašanos publiskā vietā bez vecāku vai viņu aizstājēju klātbūtnes.

Jaunietis, kurš bija izsludināts meklēšanā, nogādāts atpakaļ Valsts policijas iecirknī, savukārt abi pārējie jaunieši pēc protokolu saņemšanas nogādāti dzīvesvietās, kur nodoti vecākiem.

Divu jauniešu identitāte vēl tiek skaidrota, tāpat, ja apstiprināsies mediķu aizdomas par narkotisko vielu lietošanu, jaunieši papildus tiks saukti pie atbildības par narkotisko vielu lietošanu.

Top komentāri

zvirbulēns
z
Un kādus sodus saņems atsaldēto vecāki?
un
u
Atkal jau "osvoboditeļu" agresīvie pēcteči izcēlās,ar savu "labo" uzvedību.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vai ticēt skaļiem virsrakstiem par slavenībām?

Ziņa par slavenības nāvi, aicinājums izlasīt rakstu par nepatikšanām, kas skārušas vienu vai otru sabiedrībā pazīstamu cilvēku, jau ilgstošu laiku ir neatņemama krāpniecisku kampaņu sastāvdaļa. Iemes...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas