Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Policija atsavinājusi 16 dažādus šaujamieročus un munīciju

Valsts policija vairākās kratīšanās Olainē un Ventspils novadā atsavinājuši ieroču arsenālu, ieskaitot ložmetējus, pistoles un citus ieročus.

Iepriekš sāktos divos kriminālprocesos pret divām personām saistībā ar nelikumīgu šaujamieroču, munīcijas un sprādzienbīstamu vielu apriti pagājušās nedēļas vidū izmeklēšanu ietvaros notika trīs kratīšanas, kuru laikā policisti atrada un atsavināja lielu daudzumu nelikumīgus ieročus un munīciju.

Kopā kratīšanās atrasti 16 šaujamieroči – bises, šautenes, triecienšautenes, ložmetēji, mašīnpistoles, pistoles -, viena kaujas granāta, 1050 vienības dažāda veida munīcijas, kā arī šaujampulveris.

Noskaidrots, ka abas personas bijušas savstarpēji saistītas un policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka nelegālos šaujamieročus un munīciju viņi glabājuši nolūkā tos pārdot un gūt peļņu.

Pret abiem vīriešiem sākts kriminālprocess par pretlikumīgu šaujamieroču un munīcijas glabāšanu. Likumā par šādu noziegumu paredzēts līdz pat trīs gadus ilgs cietumsods, piespiedu darbs vai naudas sods.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas