Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Policija dzen pēdas četriem pusaudžiem

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Rēzeknes iecirknis meklē četrus nepilngadīgos.

1998.gadā dzimusī Agnija Bāliņa un 1999.gadā dzimušais Mairis Pjatuņins 16.janvārī patvaļīgi aizgāja no Kaunatas vidusskolas. Abi nepilngadīgie ir SIA Bērnu Oāze Mākoņkalna struktūrvienības audzēkņi.

Pazīmes: Agnija -apmēram 1,50 metrus gara, ar tumšiem kastaņkrāsas matiem, bija ģērbusies melnā pusmētelī, džinsu biksēs, kājās dzelteni zābaki ar šņorēm. Mairis – apmēram 1,78 metrus garš, gaiši brūniem matiem, ģērbies zilā ziemas jakā ar dzeltenu oderi, kājās sporta džinsu bikses, kājās gaiši brūni zābaki ar šņorēm. Abi nepilngadīgie, iespējams, atrodas Ogres novadā.

Policija meklē arī nepilngadīgos 1999.gadā dzimušo Māri Akmeni un 1998.gadā dzimušo Sergeju Kudrjavcevu, kuri 14.janvārī ap plkst.16 arīdzan izgāja pastaigāties no SIA Bērnu Oāze centra Mākoņkalnā, un nav atgriezušies.

Pazīmes: Māris - apmēram 1,60 metrus garš, tumšiem matiem, bija ģērbies tumšās džinsu biksēs. Policija pieļauj, ka zēns var atrasties Ventspils novada tuvumā. Savukārt Sergejs - apmēram, 1,60 metrus garš, gaišiem matiem, ģērbies pelēkā jakā, kājās zilas džinsu bikses.  Šīs pusaudzis, iespējams, atrodas Strenču novadā.

Policija par šiem jauniešiem lūdz ziņot, zvanot pa tālruni 65403302, 64603500 vai 110.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šeit ir Latvija un viena valsts valoda – latviešu

Par ārlietu ministra maiņu, krievu valodu kā instrumentu Krievijas ģeopolitisko mērķu sasniegšanai mūsu publiskajā telpā un par globālo nenoteiktību intervijā Agnesei Margēvičai spriež politolo...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas