Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Policija lūdz palīdzību Edija Bušmaņa meklēšanā

Valsts policija lūdz palīdzību 28 gadus vecā Edija Bušmaņa meklēšanā. Vīrietis pēdējo reizi manīts 13.februārī plkst.3 naktī Kuldīgas novada Kurmāles pagastā pie pieturas Eņģeļkrogs.

Bušmanis pie minētās pieturas iegāja mežā un pazuda. Kopš pazušanas brīža vīrieti minētajā apkaimē meklēja gan policisti ar apmācītiem dienesta suņiem, gan vīrieša radinieki un vietējais mednieku kolektīvs. Pagaidām meklēšana nav nesusi rezultātus. Likumsargi pieļauj, ka viņš, iespējams, gājis uz Kuldīgas pusi.

Edijs ir aptuveni 1,78 metrus garš, vidējas miesas būves, tumšiem, ap 3 centimetrus gariem matiem. Viņam ir rēta kakla priekšā no labās auss līdz kreisajai, rētainas plaukstu virspuses. Tāpat Edijam ir tetovējumi - kakla aizmugurē raudošas acis, uz kreisās rokas apakšdelma uzraksts "BUSH". Bija ģērbies melnās treniņbiksēs, pelēkmelnā vestē, pelēkā kapučjakā, melni brūnos šņorzābakos.
 
Ja redzat šo vīrieti vai ir zināma viņa atrašanās vieta, lūgums zvanīt Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Kuldīgas iecirknim 110, 63374400, 27012144, vai vērsties tuvākajā policijas iestādē.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas